Şimdi Ara

bilgisayar nasıl yedeklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben de harddisk 1 tb harici var ona bilgisayarımı yedeklemek istiyorum kendim flasa nasıl aktarabilirim geri verecemde harici hardiskini abime şu an yanımda yokda nasıl yapabiliriz normel proğram kullanmadan yedeklemesini biliyormusunuz acaba

• acronisi biliyormusunuz kullanmasını temiz yedeklemesini biliyormusunuz kimse yok sanırım
  • İkinci bir disk açıp oraya yedekle videolari vs tamamını yedeklemekten bahsediyorsun Windows dahil. Pek sağlıklı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkdada bey flasa yüklemek istiyorum da olurmu acaba 32 gb flash bellek varda teamdan konuşalımmı
  • AOMEI Backupper Türkçe 4.6.3

kullanışlı basit standart sürümü bedava, pro sürümüde var ek özellikli

www.backup-utility.com
    Download Freeware or Try 30 Days Free Trial - AOMEI Backupper
    https://www.backup-utility.com/downloads.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 7 Nisan 2019; 10:50:28 >
  • agah07 bey nasıl yapacağız yedeklemeyi bilgisayar yedeklemesini geri dömesi var abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskehacettepe

agah07 bey nasıl yapacağız yedeklemeyi bilgisayar yedeklemesini geri dömesi var abi
    kullanımı basit Türkçe olması da çok iyi
    programı kur sistem yedeğini al fakat yedeği sistemin kurulu olan bölümünde olmasın bir problem çıktığında program üzerinden geri yüklemeden yaparsın ama bir de boot usb yapmanda yarar var sistem açılmaz ise usb boot ile yedeği gösterip eski haline getirirsiniz ( boot usb (iso ) program içinden oluşturulabilinir )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.