Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda i5 760 cpu 8gb kingston hyperx ddr 3 ram var gtx 580 leadtek ile birlikte 600 watt highpower kullanıyorum win 7 64 bit home premium kurulu sisteminde. Ancak bilgisayarım bence çok yavaş internet sayfasını bile tıkladığımda 3 4 saniyede açılıyor, sizde böyle bir sistemin çok hızlı olması gerekmezmi hdd 200 gb sata, acaba hdd mi yavaş kalıyo değiştirmemde fayda varmı cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim, ha bu arada çok temiz pc kullanırım gereksiz dosyalar masaüstü kalabalığı vs hiç bişey olmaz çerezleri düzenli olarak silerim disc birleştiricisini yaparım, ama pc neden yavaş istediğim performansı neden vermiyor cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum.
Aynı benim gibi kullanıyorsun virüs girmiş olabilir combofix veya kaspersky ile tarat
Virüsde girse çok temiz kullanıyorum yani pentium 4 gibi çalışması normalmi?
quote:
Orijinalden alıntı: creauter
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda i5 760 cpu 8gb kingston hyperx ddr 3 ram var gtx 580 leadtek ile birlikte 600 watt highpower kullanıyorum win 7 64 bit home premium kurulu sisteminde. Ancak bilgisayarım bence çok yavaş internet sayfasını bile tıkladığımda 3 4 saniyede açılıyor, sizde böyle bir sistemin çok hızlı olması gerekmezmi hdd 200 gb sata, acaba hdd mi yavaş kalıyo değiştirmemde fayda varmı cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim, ha bu arada çok temiz pc kullanırım gereksiz dosyalar masaüstü kalabalığı vs hiç bişey olmaz çerezleri düzenli olarak silerim disc birleştiricisini yaparım, ama pc neden yavaş istediğim performansı neden vermiyor cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum.
Disk üzerinde dosyaların dağılması ,gereksiz sistem geçmişinin silinmemesi , fazla program kurulu olup başlangıç programlarının hepsini açılması ve sisteme virüs bulaşması sonucu yavaşlama olur.
Dediklerimin hepsini harfiyen yaparsanız sistem eski haline döner.
Başlata Msconfig yazın açılan pencerde Başlatmak sekmesine gelerek kullanmadığınız ve driverler harici olan programları kapatın. Defraggler programıyla diski birleştirin. Combofix programıyla virüs taraması yaptırın eğer yeterli olmazsa Kaspersky Virus Removal Tool programıyla virüs taraması yaptırın. TuneUp Utilities 2012 programıyla sisteminiz optimize edin ve CCleaner programıyla da sistem geçmişini silin.
Kullanmadığınız gereksiz bulduğunuz programları kaldırın sistemde 1 tane antivirüs programı kullanın ESET Smart Security 5 kullanmanız önerimdir..
Oyunlarınızı Yerel disk D üzerine kurmanız önerimdir.
Neden hep program ile yapmanızı önerdiğime gelirsek bunların hepsi bütün sistemde bulunması gerekiyor.. Herhangi soru ve program link için İmzamı dikate alın.. .
Kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme