Hocam Dün 31 li bi hata aldım sonra po**o reklamı çktı de
Dikkat: Hocayı Zorlayabilir..Virüs Der tamm ama por** reklamı derseniz ne der acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
kernel32.dll dosyasının görevi nedir ?
system31 klasörü ne işe yarar ?
quote:
Orjinalden alıntı: sasasami
Evet yeni sayılırım
O zaman hoşgeldin aramıza
Yenisin o zaman bir açıklama yapayım.Sorduğum soruya karşın "Bu herif salak mı? Post sayımdan yeni olduğumu anlaması zor olmasa gerek?" diye düşünmüş olabilirsin. Ama forumda 0 postlular çoğu fake üyelerdir.Yani forumu çok iyi bilip de bir şekilde ceza alan ve forumdan kopmamak içinde yeni üyelik alan kimseler.Gereksiz bir açıklama oldu.
Yok estağfurullah..
Ne yazık ki bilgisayar öğretmenlerinin çoğu bu forumda ki çoğu donanımcıdan daha az şey biliyor.
ya da benm tanıdıklarım öleydi
ben olsam hiç böyle bir işe kalkışmam. mesela donanımla ilgili ya da yok sana yazılım yeterli. senin için bir yazılım yapar ve uygulamaya koyarsa işin zor. virüs yersen, bitmez okulun bak demedi deme.. seni neydi şu kartın adı hani.. bilgisayarı kapatınca herşey eski halini alıyor. hah işte o kart belki seni korur korumasına da geri kalırsın sınıftan ayrı konu..
bilgisayarda herşey 1 ve 0 dan oluşuyorsa, 1 ve 0 neden oluşuyor?
Okullar açılmıştı değil mi?
Öğretmeni bozmak için soru sorması kolay da, o cevabı eğer öğretmen verecekse anlayacak kapasite de olmalı öğrencide. Yoksa herkes sorar olay değil yani. Ama hoca anlatırken dünyadan bi haber dinleyen öğrenci kendisi bozulabilir.
Çünkü böyle durumlarda hocalar, öğrencinin hazırbulunuşluluğunu arada sorular sorarak tartar.
quote:
Orjinalden alıntı: CCYBORG
system31 klasörü ne işe yarar ?
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Öğretmeni bozmak için soru sorması kolay da, o cevabı eğer öğretmen verecekse anlayacak kapasite de olmalı öğrencide. Yoksa herkes sorar olay değil yani. Ama hoca anlatırken dünyadan bi haber dinleyen öğrenci kendisi bozulabilir.
Çünkü böyle durumlarda hocalar, öğrencinin hazırbulunuşluluğunu arada sorular sorarak tartar.
katılıyorum artı şimdiye kadar sorulan sorular beni bile zorlamadı daha okul bitmemiş olmasına rağmen(bilg. öğrt.). tabi şöyle bişey var sınıftan arkadaşların yarısından çoğu en basitinden geri dönüşümün klasörünün nerde olduğunu bile bilmiyodur yani genel olarak bilgisayar öğretmenlerinin bilgisayardan bihaber olduğu doğru malesef.
quote:
Genç bir öğretmen olduğunuzu biliyorum.Lafım asla genç öğretmenlere değil.Ama lisede öyle öğretmenlerimiz vardı ki bu nasıl öğretmen olmuş diye sormadan edemiyorduk.Fizik Öğretmenimiz(!),elektrik devrelerinde harflendirme metodu bilmiyormuş.Biz gösterince de eğitim hayatında ilk defa karşılamış.Kimya öğretmeniz,elementlerin kısaltmalarını bilmiyordu Kötü niyetimiz olmadığı halde sorularımızı cevaplayabilecek niteliklikte pek hoca yoktu.Bu yüzden kasıtlı soruları cevaplayabilecek kapasiteli hocaların varlığından şüpheleniyorum.Öğretmenler her yıl sınava tabi tutulmalı.
Not:Tek bir genç hocamız vardı.O da edebiyat.Çok iyi bir öğretmendi.Hem eğitim açısından hem de öğretim.
hocam oc nasıl yapılır diye sorun. birçoğu anlayamayacaktır bence.
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
quote:
Genç bir öğretmen olduğunuzu biliyorum.Lafım asla genç öğretmenlere değil.Ama lisede öyle öğretmenlerimiz vardı ki bu nasıl öğretmen olmuş diye sormadan edemiyorduk.Fizik Öğretmenimiz(!),elektrik devrelerinde harflendirme metodu bilmiyormuş.Biz gösterince de eğitim hayatında ilk defa karşılamış.Kimya öğretmeniz,elementlerin kısaltmalarını bilmiyordu Kötü niyetimiz olmadığı halde sorularımızı cevaplayabilecek niteliklikte pek hoca yoktu.Bu yüzden kasıtlı soruları cevaplayabilecek kapasiteli hocaların varlığından şüpheleniyorum.Öğretmenler her yıl sınava tabi tutulmalı.
Not:Tek bir genç hocamız vardı.O da edebiyat.Çok iyi bir öğretmendi.Hem eğitim açısından hem de öğretim.
Yok zaten ben de öğretmenler süper demiyorum da ava giderken avlanma durumu olmasın diye uyarayım dedim.
Ekleme: Eskiden öğretmen olmak biraz daha kolaydı. Zira elementlerin simgesini bilmeyen bir kimya öğretmeni ve elektrik devresinde harf kodlamasını bilmeyen bir fizik öğretmeni varsa bu da bunu doğruluyor. Eğitim olarak iyi olsalar bile öğretim olarak zayıf kalan olabilir illaki.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: WaReZ
hocam oc nasıl yapılır diye sorun. birçoğu anlayamayacaktır bence.
oc dediğin overclock mu???
walla bnce donanımdan git derim, ama arkadaşlarında dediii gibi konuya hakim olman lazm. hocanın ilk öörencisi sen deilsin %90 daha önce bööle kıllık yapmak isteyen çıkmıştır o da nası cevp verilceini biliodur. kimsenin anlamadıı terimlerle 2 cümle kurar snde anlayıp cevp veremediin için ezilen sen olursun...
Lise 1'de iken Coğrafya Öğretmenimize Güneş Sisteminde hareket halinde olduğunu söylemiş.Ve güneş sisteminin hareketini sağlayan yani çekim kuvettinde bulunan sistemin ne olduğunu sormuştum.Coğrafya Öğretmeniz hiç sıkılmadan ve hızla şu cevabı verdi: "Bilmiyorum!" sonra döndü dersini anlatmaya başladı. O zaman o kadından çok etkilenmiştim.
ya biraz mantıklı olun, hangi insan kalkıpta cpu mimarisini anlatabilir? ya da hadi anlattı diyelim iki kelimesini anlayabilirmisiniz acaba. yani zorlama sorular sorarsanız sizde bozmaya yönelik cevaplar alırsınız. tepesini attırmayın hocaların imanınız gevrer vallahi demedi demeyin