MERHABA ARKADAŞLAR BENİM NİYETİM İÇİNDE İŞLETİM SİSTEMİ (WİN8) KALDIRA BİLECEK KADAR SSD OLMASI GEREKEN BİR LAPTOP İSTİYORUM FİYAT ARALIĞI 1700-2500 İ5 VEYA İ7 SSD OLDUKTAN SONRA NORMAL DİSK 500.GB BİLE OLSA SORUN DEĞİL RAM EN AZ 4.GB EKRAN KARTI 1 GB OLSA BİLE YETERLİ ÇOK OYUN OYNAYAN BİRİ DEĞİLİM SADECE İŞLEMLERİMİ HIZLI YAPAYIM YETERLİ(ASUS-LANOVO-TOSHIBA-ACER-MSI) DIŞINDA MARKALARI TAVSİYE ETMEYİN LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMİDEDEN TEŞEKKÜRLER
Lütfen ekran kartını gb olarak değil model olarak söyle "NVidia GeForce GT 630M" gibi gb bir işe yaramz gpu kötü olduktan sonra . . . MSİ GAMİNG serisinden GE-60, GE-70, GS-60, GS-70 gibi modellere bakabilirsin ama bunlar 2500 lira civarı değil 2500 lira'dan başlayan fiyatlarla :D
Öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederlim :) O fiyatlar biraz yüksek gelir bana :D Lenovolar var aslında uygun fiyatlara ama 8gb SSD veriyorlar onada sistem kurulamıyor benim takıntı SSD ye sistem kurulması :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme