Şimdi Ara

Bilgisayar Oyunları Amele Yetiştirme Projesidir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

O kadar bilgi birikim çöp olacak! Bu işin sonu mezarsa ha oyun oynamışım ha İngilizce kasmışım....
    Arkadaş haklı beyler.Ben babamın bilgi konusunda İlber Ortaylı'ya denk olmasına kalıbımı basardım.Ne oldu sonra? 5,5 ay önce kaybettik
  • Bende eskiden oyunlarda iyi olmaya çalışmıyordum günde 1 2 saat oynayıp bırakırdım.Psikolojim bozuktu.Kendimi salmamak için o kadar mücadele ettim ki, 2016 da çok çok sevdiğim bi iş yeriyle(benim salaklığımdan dolayı) yollarımı ayırdım.O gün bugündür herşeyi saldım beyler.2. dil rusçaya gitmiştim 7 ay. Heryere bisikletle gidiyordum. gibi gibi

Şimdi paraya ihtiyacım yok.Kira ödemiyorum.Az da olsa bi gelirim var.Yola para ödemiyorum.Dışarıda aktivite yapma konusuna gelince, yukarıda arkadaşlar belirtmiş herşey pahalı.

Yani dediğim o ki.Herşeyi saldım ne olacaksa olsun
  • bu ulkede her boka karisanlar bi bitmedi ve bitmeyecek de anlasilan.
    biri der oyun aptal isidir, biri der televizyon izleyenen iq'su 2 hanelidir, biri der otobuse binmeyin bisiklete binin digeri der su tur muzigi dinleyende zeka yoktur.
    size ne arkadas size ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyonsuz konusudur. Oyun için uzun vaktim yoksa oynamam ama oynayan adama niye oynuyorsun demem, oynama da demem. Yapılan fikir beyan etme adı altında yadırgamadır. İnsanların hayatına karışmayı bırakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin araştırmaların linkini atabilir misin?
  • Ps4 oynayın çok güzel bir cihaz 😁

• Ps4 büyük icat ya. Bence moron gibi yemekteyiz izleyip netflix ten dizi kasmaktansa hafta içi 1 haftasonu 1 gün oyun oynamak iyi geliyor. Sağlığa zararlı olabilir bazen ama spor da yap kardeşim aynı zamanda kitap da oku engelmi hepsini birlikte yapmak

• Uncharted, gow, detroit, shadow of the colossus, death stranding gibi oyunların adını bile duymamışsınızdır ama ahkam kesmeyi iyi biliyorsunuz. Oyun deyince aklınıza cs, pubgden başka bir şey gelmiyorken, kısacası cahilken başkalarının yaşantısını eleştirmek de kolay oluyor tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

1999 yılından beri oyun oynayan birisiyim. Bundan iki sene önce çalıştığım yere dışarıdan gelen bir şirket tarafından test yapıldı. Sonuçta analitik düşünceye sahipsin dediler. Araştırdığımda oyun oynayan kişilerde analitik düşünce iyi gelişiyormuş. Online oyunlar zamanında canımızı okudu, fazlası zarar tabiki herşeyde olduğu gibi.
    Analitik düşünceyi etkilerde sendede o yatkinlik var miş demekki kendimde analitik bir gelişim göremiyorum:D edit 5 yaşinda street fighterda aduket atip dayimi yenerdim:D o zamandir oynuyorum oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 16 Aralık 2019; 12:24:19 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    4 saatten fazla uyuyan neden salak olsun? Vücudun ihtiyacı 7-8 saat değil mi? Daha az uyursan işte zorlanmayacak mısın?

• online oyunlar için haklısın ama bazı zengin hikayeli oyunlar için katılmıyorum
  • registermy kullanıcısına yanıt
    O makine bu yılda ihtiyaç, içinde oturduğunuz evin kirasını dahil ediyor musunuz her şeye?
  • Yav hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 16 Aralık 2019; 15:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Haftalık oyun oynamayın, spor yapın, yabancı dil öğrenin, dersinize çalışın tembeller genel kültür kasıp felsefe okuyun konusuna hoş geldiniz.
    Doğru ama neden yanlışmış gibi lanse ettin

• Oyun film dizi vs bunların hiç bir yararı yoktur insana.Senelerdir bunları tüketen bir insan olarak söylüyorum, tükenen o ürünler değildi bendim.

Oyun olarak nintendo xbox sega playstation evrenindeki bir çoğu konsolu deneyim etmenin yanı sıra pc oyunculuğunda da uğraştım.Elde ne var?Hiç.

Analitik zekayı oyunla kastırmak yerine daha çabuk kastıracak bir şey bulsanız bu bahaneye de gerek kalmaz.Ama bana şunu de "anti depresan etkisi yaratıyor kafa dağıtıyor" vs. gibi, bende diyorum ki, çık yürüyüş yap park'a git thermos götür yanında çay iç çekirdek çitle bununla kafan daha iyi dağılır.

Oyun ilk oynadığında güzel lakin sonradan artık sinir etmeye başlar, keyif saplantıya dönüşür.Bunun dışında yapay mutluluktur vücut hareket etmez, beyin ve heyecan mekanizması vücut hareket etmeden devreye geçtiği için anatomik psikolojik yapın bozulmaya başlar.Sürekli tekrarlıyorum ama, denemesi bedava, oyunu filmi bırakın hayatınızı düzene sokun o iğrenç antidepresanları kullanmanıza bile gerek kalmayacak.Yapay mutluluklar insanı psikolojik hasta eder.

• Oyunların da birer sanat eseri olduğunu unutmayın, dark souls 3'teki o muazzam mimarileri dünyayı gezseniz ancak görürsünüz

• Ağam Ağam ! Sabahtan akşama kadar piştirik , batak, Okey oynayanları hangi kefeye kokuyorsun onlar da oyun değil mi. Konu sadece bir bilgisayar konsol olunca mı diliniz dönüyor ? yapmayın böyle. Çoçuklar altyazı gördüklerinde bir sözlük karıştırıyorlar ingilizceyi oyunlardan öğrenenler var. Sen de tümden zararlı demişsin be azizim.
  • Sanal şeyler insana zarar veriyorsa (film, dizi, oyunlar) özellikle bilim kurgu veya aşk vs ile ilgili romantik kitaplar da zarar veriyordur. Bırakın isteyen oynasın. İşini gücünü eline almış düzenini kurmuş kişi akşam bir kaç el oyun atacaksa bırakın atsın o da hayatın gerginliklerinden arınma yöntemi. Örnek: ben. Oyun oynarken borçmuş dertmiş işmiş hepsi uçup gidiyor rahatlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.