Şimdi Ara

Bilgisayar Oyunları Amele Yetiştirme Projesidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
6.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'a şükür İngilizcemi oyunlara borçluyum.
  • Sosyallik kurslar bunlarin hepsi para oyuna verdigin para toplasan 20de 1 i onlarin yaninda millet mecbur kaliyor birazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiliyorum su kendini bilmis ve ustun zanneden tiplere.

Tesekkur ederiz rokobok kardes.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çeşit çeşit hikayeli oyun oynayana lafım yok da online oyunlar konusunda haklısın. Sonu gelmiyor bağımlılık yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Talos Principle oyna öyle gel yiğenim.
    +99
  • Benim çocuklar bilgisayarda fazla zaman geçirmeye başlayınca ders anlatan öğretmene yoğunlaşamıyorlar, başka yerlere bakıp duruyorlarmış. Biz evde derslerine yardımcı olurken de aynı davranışı gördük. Öğrendik ki bilgisayarda geçirilen zamanla ilgili bir durummuş ve öğretmenler başka çocuklarda da aynı sorunlarla karşılaşmışlar.
    Bilgisayarda oyun oynamak beyni geliştirir vs zırvalığını savunanlara diyorum, siz çocuklarınıza 7/24 oyun oynatın. Müthiş zeka seviyesi gelişmişliğine şahit olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 14 Aralık 2019; 0:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make up

Benim çocuklar bilgisayarda fazla zaman geçirmeye başlayınca ders anlatan öğretmene yoğunlaşamıyorlar, başka yerlere bakıp duruyorlarmış. Biz evde derslerine yardımcı olurken de aynı davranışı gördük. Öğrendik ki bilgisayarda geçirilen zamanla ilgili bir durummuş ve öğretmenler başka çocuklarda da aynı sorunlarla karşılaşmışlar.
    Bilgisayarda oyun oynamak beyni geliştirir vs zırvalığını savunanlara diyorum, siz çocuklarınıza 7/24 oyun oynatın. Müthiş zeka seviyesi gelişmişliğine şahit olacaksınız.
    Küçücük çocuklara saatlerce bilgisayar oynatmayın hocam. Yetişkin olduktan sonra naparsa yapsın. Allah bilir Enes Batur da izliyorlardır.

• Online oyunlar için açıldıysa bu konu kesinlikle katılıyorum. Lol gibi oyunlar insanların resmen hayatını çalıyor. Hiç bir amacı yok. Ama hikaye tabanlı single oyunlar içinde aynısını düşünüyorsan karşıyım. Oyunlarda ki felsefe, evren, mesajlar, aksiyon bir çok kitapta, filmde yok.

• Dünyaya bir kez geliyorsan neden başkalarının dediklerini yapacaksın ki? Mutlu olduğun şeyi yap. Eğlencenin yeri ayrı çalışmanın yeri ayrı.
  • Bu devirde teknolojiyi eleştiriyorsun eskiden teknoloji olarak gazete çıkmıştı ama sen bilirsin

• O kadar bilgi birikim çöp olacak! Bu işin sonu mezarsa ha oyun oynamışım ha İngilizce kasmışım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 14 Aralık 2019; 2:19:50 >
  • çalışın da üni sınavında ilk 20bine giremezseniz istediğiniz kadar dil öğrenin kendinizi geliştirin o istediğiniz hayat olmayacak hedefiniz burası değilse çok da şey yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler sosyalleşicek parayı kazanabilmek için zamanlarını boşa harcamasın demeye getiriyor adam ama çoğu işine gelmeyen kutuplaştırmış saçmalamış oyun oynadığınız zamanınızı boşa harcadığınız için sosyalleşemiyorsunuz aslında ama anlıycak beyin kalmamış çoğu kişide

• Bu söylediğin sabahtan akşama kadar bütün hayatta ki amaçı oyun oynamak olanlar için geçerlidir.
  • Aynen oyun oynamayıp instagramda takılın daha iyi.

• 30 Yaşındayım kendimi bildim bileli oyun oynuyorum,işim gücüm var ,bir ailem var bir cocugum var, bu forumdaki deli saçması konularu gördükce eski dh'yi özlüyor insan yeni nesil fena bozuk .Kendi Iq'suzluğunu oyuna,kızlara bağlıyor.Sizler iradesiz iseniz kim ne yapsın size patates kafalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Aralık 2019; 11:15:57 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Lise zamanında bende buna ağlıyordum. En azından oyun bedava diye oyun oynuyordum. İşte hayat adaletli değil. Sonra niye asosyalsin aile suçlu yani çocuğunun sosyalleşmesi için biraz para vermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

çalışın da üni sınavında ilk 20bine giremezseniz istediğiniz kadar dil öğrenin kendinizi geliştirin o istediğiniz hayat olmayacak hedefiniz burası değilse çok da şey yapmayın
    Ciddi mi bu yorum
  • Beyler bu arkadaşın neden böyle konu açtığını öğrendim.

-babası bilgisayar'nı alıp ceza vermiş,buda burada ağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.