Şimdi Ara

Bilgisayar özelliklerini arttırma yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Masaüstü bilgisayarım var.2gb ram/1 gb nvdia ekran kartı/intel pentium 4 3.00 ghz sanal 2 çekirdek özellikleri var.Özelliklerini arttırmak istiyorum.3 tane ram yuvası boş.Ddr 2 ram.1 tane 1gb ekran kartı alsam 1 tanede 2gb ram alsam kendim taksam benim bilgisayarıma uyar mı yardımlarınızı bekliyorum.Yeni parçaları eskilerle beraber kullanıcam.Hepsini takabilirmıyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakart marka model ne psu nün kaç watt bunları bilmeden bişey yapılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: materdomy

Merhaba arkadaşlar.Masaüstü bilgisayarım var.2gb ram/1 gb nvdia ekran kartı/intel pentium 4 3.00 ghz sanal 2 çekirdek özellikleri var.Özelliklerini arttırmak istiyorum.3 tane ram yuvası boş.Ddr 2 ram.1 tane 1gb ekran kartı alsam 1 tanede 2gb ram alsam kendim taksam benim bilgisayarıma uyar mı yardımlarınızı bekliyorum.Yeni parçaları eskilerle beraber kullanıcam.Hepsini takabilirmıyim?

Bence yatırım yapma o sisteme.Anakartını bilmiyorum ama soket 478 ise hiç gerek yok derim.O şekilde idare edebilirsin.
  • ddr2 li 4 tane ram slotu ola 775 anakart var ama cok nadir ve TR ye ya 1 ya 2 tane geldi(abit i915 478pin) Bu arkadasin o anakarta sahip olma sansi 0. 945 chipset olmasi muhtemel 915 lerede cogu ddr ram aldi alanlarin cok nadir ddr2 alan oldu. ddr2 ram alinabilir ama deger mi bilmem.
  • Anakart:Gigabyte Ga 441M Combo V1.0 350watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.