Değerli donanım haber üyeleri, 8 Yıllık Bilgisayarımın şu ana kadar ses kartı, Harddisk ve Ram ini değiştirdim. Fakat bu değişiklikler yetersiz kaldı ve Anakart ile işlemcimi değiştireceğim. Tabi bunun yanında 120 gb olan harddiski ve 768Mb olan RAM i de arttırmam gerekiyor. İşlemcim Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.50Ghz Ses kartımı alalı 2 ay oldu daha yeni. Ekran kartı ile sorun yaşıyorum Counter Strike gibi oyunlarda bile arıza çıkarıyor. Çözünürlüğü azaltınca oyunu rahat oynayabiliyorum. Monitörümü ise yeni aldım Samsung SyncMaster932B plus Ses sitemim de çok kaliteli olmasa da Philips 5+1. Şimdi gelelim sizin engin pc deneyimlerinizden istediğim yardımlara Anakart İşlemci Ekran kartı denilen 3 aletten hiç anlamıyorum. Ne nedir ne değildir diye. Değişiklikleri bilgisayarcıya yaptıracağım, mağdur olmak istemiyorum. bu nedenle size sormak istedim. Bana önereceğiniz Anakart İşlemci Ekran kartı Harddisk ve RAM lerin özellerikleri nelerdir. Bütçe olarak 600 lira falan düşünüyorum. Neden değiştirmek istediğime gelince oyun pek oynamam internetle çok ilgiliyim bu nedenle aşırı derecede download ve upload yapmam, aynı anda bayağı internet penceresi açmam, çeşitli programları deneyip kullanmam gerekiyor. Ayrıca son çıkan oyunları da çalıştıran bir makinem olsun istiyorum. Mağduriyetimi engellemk içinde sizlerden bu konuda yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
arkadaşlar forumda yeniyim yanlışlıkla albüm yapmışım mesaja çevirmeyi deniyorum bir türlü olmadı resimler silinecek emin misiniz diyor evet e tıklıyorum değişme olmuyor. Kusur bakmayın çok özür dilerim moderatör arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
Sisteminiz eski bir sistem ( Agp ve socket 478 sanırım ) olduğu için bu sisteme yapacağınız yatırım malesef ölü bir yatırım olur. Bana kalırsa eğer 600 lira bütçeniz varsa eğer, forumda ikinci el kısmında uygun fiyata komple kasa satan ilanlar var. Hem çift çekirdke hem de pci-e ekran kartlı tabanlı yeni bir kasa sahibi olmuş olursunuz. Elinizdeki kasayı da birisine satabilir üzerine ekleyerek daha iyi bir sistem oluşturabilirsiniz.