Şimdi Ara

(yardım) Kasa & Ekran değişimi sonrası şebeke problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 5s'imin kasa ve ekran değişti. Ayrıca şarj soketi de değişti (alt kısımda mikrofon ile tümleşik olan bir parçaymış)

Fakat nedendir bilinmez, telefonumun şebekesinde ciddi sorun oluşmaya başladı ki; başka telefonların en az 4 diş çektiği yerde benim telefonum tek diş çekiyor, bazen uzun süre servis yok yazıyor şebeke bölümünde.

Bir fikriniz var mı, yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

İlave yaptığım testler:

ios 8,3 den 8,2 ye çevirdim, acaba güncelleme ile ilgili bir problem mi diyerekten. Sonuç aynı, değişmedi.

Simkart mı arızalandı diyerekten başka telefona taktım simkartımı, başka telefonda full çekiyor.

Başka nano simkartı benim telefona taktım, çok az çekiyor ya da çekmiyor.

Cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

• Yanılmıyorsam bu şarj soketinin oralarda bir yerde gsm anteni var,telefoncular genelde anteni takmıyor veya vidalarını tam takmıyorlar,eksik vida takıyorlar parça araklıyorlar vs. vs. hani en iyi ihtimal ile düzgün yapsa bile anten sorunu olmaması lazım,antende ise sorun anteni değiştirecek veya yeni anten alıp taktırmanız gerekecek kenbu nikli arkadaş vardı istanbulda bu işleri yapıyor tamir vs. bir ulaşın sorun,etiketledim görür cevap verebilir.
  • Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim,

fakat istanbulda ikamet etmiyorum, antalyadayım. Antalya'da aramızdan biri var mı bu işlerden anlayan?
  • siz kendinizmi değiştirdiniz
  • hayır, telefoncuya değiştirttim tüm yazdıklarımı. Kendim pek vakıf değilim tamirat konularına.
  • Gizlilik ayarlarında sistem servislerine girip baz konumlandırma tarzı özellikleri bir kontrol et
  • gizlilik ayarlarında herhangi bir olağan dışı durum görünmüyor hocam. ki telefonu sıfırladım defalarca. aynı sorun devam ediyor.

telefon 2g de sorunsuz çalışırken 3gde problem çıkarması 3g anteni ile ilgili midir? ne dersiniz?

bugün bi tanıdığın yönlendirmesiyle gittiğim telefoncu arkadaş kasa değişimi ile ilgili olabilir, yeniden kasa değişimi gerekebilir dedi, perşembe gününe gün verdi.

Sizin görüşleriniz nelerdir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım bende iphone 5s in kasasını degiştirmek istiyorum aynı sorunlar devam ediyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.