Şimdi Ara

İphone 4 - Ekran değişimi sonrası Servis Yok problemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Teknomac adlı yerde ekranı kırılan iphone 4 telefonumun ön ekranını ve arka kapagını beyazıyla değiştirttim.
    Fakat şuan açtıgımda sim kartı tanımıyor başka sim kartlarıda tanımıyor.
    Telefonum jailkbreak siz ve türkiyeden alınmadır.
    Sürüm 4.1 dir.
    Operator aranıyordan filan biraz ugrastım bir ara turkcell buldu 1 bidaha bulamadı.
    Acaba telefonu tamirdemi bozdular yoksa ios 5 filan update etsem restore etsem bir alakası olurmu ?
    Ve eger anteni bozdularsa sizce degisimi ne kadar surer ve kac paradır .
    Saygılar.
    SDSR

• Anten olmayabilir *#06# ile cikam imeiyi kutu uzerindeki imei ile karsilastirir misin boardu degistirmis olmasinlar
  • Patron kutu suan etrafımda değil fakat numarayı tusladıgımda cıkan imei ile
    sim kartın bulundugu metal parcanın arkasında yazan imei aynı numara ?
  • Oyleyse anten baglantisi tam oturmamis olabilir yaptirdiginiz yere goturun baglantiyi kontrol etsinler yada netten videolari izleyip sizde kontrol edebilirsiniz
  • cok tesekkur ediyorum saygılar.
  • Bozulma yok hocam, arkadaşın dediği gibi sadece anten bağlantısında bir sorun olmuş. Önemli birşey değil, ekranı taktırdığın yere götürürsen 5 dk.da hallederler.
  • Yapan şahıs, anten kablosunu anakartın altında unutmuş olabilir, bir keresinde bende unutmuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D:D :) Rahatladım valla sayenizde teşekkürler acıklamalarınız için.
    Tekrar saolun ilginize :)
  • Eğer telefonu açabilirsen, sorunun anten kablosunda olup olmadığını anlayabiliriz. Sadece alttaki iki vidayı açıp, arka kapağı çıkarman yeterli olacaktır.
  • Şuan sim kartı çıkarıcak incelikte bir şey olarak kürdanı zor buldugum evimde bulamadım valla
    o vidaları açaçak incelikte bir tornavida hatta genel olarak bir tornavida bile bulamadım.
    Birazdan bir taksime iniyim açık biryerler bulursam oraya götürüyüm diye düşünüyorum :)
  • istanbulda uygun fiatta home tusu tamiri yapan biryer biliyormusunuz?
  • perpada teknomac 70 e degıstırıyor teknomacin oralarda bir diger servis 50 ye değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

istanbulda uygun fiatta home tusu tamiri yapan biryer biliyormusunuz?

Ben de arıyorum valla. Şu düğme kadar beni gıcık eden birşey yok. Eskiden uyku modundan uyandırmak için home tuşuna basardım artık power tuşu ile uyandırıyorum.
  • 50 tl karşılığı home tuşu ve flexini değiştirebilirim arkadaşlar. Lakin İstanbulda değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predouret

Oyleyse anten baglantisi tam oturmamis olabilir yaptirdiginiz yere goturun baglantiyi kontrol etsinler yada netten videolari izleyip sizde kontrol edebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: errgin

Bozulma yok hocam, arkadaşın dediği gibi sadece anten bağlantısında bir sorun olmuş. Önemli birşey değil, ekranı taktırdığın yere götürürsen 5 dk.da hallederler.

quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Yapan şahıs, anten kablosunu anakartın altında unutmuş olabilir, bir keresinde bende unutmuştum.

aynı sorun bende de var arkadaşlar.
    kendi iphone 4 ümün içini açıp ekranı değiştirdim.
    ve ozamandan beri çoğu yerde sım çekmiyor ve servis yok hatası alıyorum.
    çokk nadir çekiyor. bende bu dediğiniz antenden kaynaklanıyor sanıyorum.
    önceden hiç böyle bişey yoktu sım kartımda vs. sorun yok micro sım.
    tamirimi yaptıktan sonra gerçekleşti.
    nasıl bağlantıyı kontrol edebilirim acaba?
    anten kablosunu falan anakartın altında bıraktığımı nasıl anlarım.
    resim, video ya da açıklama yazarsanız çok sevinirim.

başka konu açtım ama cevap gelmedi ÇOK YOĞUN arayışlarımda bu konuyu buldum kendime en yakın ve yakın zamanda da yazılmış buraya soruyum istedim.
    teşekkürler...

• Tam 1.5 yıl oldu ve tabiki armutlar kabloyu tam takamamıslar gittim taktılar :)
    Ne kadar gecmise yonelik bir husus olsada ilgilendiginiz icin tesekkurler.
    Zaten suan iphone gibi telefonlarla ugrasmayacak seviyeye geldim Note 2 ile mutluyum maşallah hatta aşığım..
  • IPHONE CİHAZLARDA BATARYA AYRILDIĞI ZAMAN MUTLAKA SAAT VE TARİH AYARI YAPILMAK ZORUNDadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 11 Haziran 2016; 9:46:52 >
  • iphone 5 4S 4 ekran söküp takmak ve homtuş bu tür onarımları yapmak biraz el becerisi gerektiyor elınızdekı parçanında kalıtelı olmasıDA gerekıyor birde açma aparatları şimdi bir hom tuş değişimi mazemeleri açma aparatları derken bellı bır meblaya mal oluyor bızde bunları düşünürek ekran ve ve diğer onarımlarda donanım haber ailesine idrimli işlem yapıyoruz ÜSTELİK ÇOK HIZLI 20 DK İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE SÖKÜLÜP TAKILIYOR SIVI TEMASLARDA BAŞARI ORANIMIZDA ÇOK YÜKSEKTİR ARIZA TESPİTLERİNDE ÜCRET ALMIYORUZ ONARIMI MÜMKÜN OLMAYAN CİHAZLARIDA SATIN ALIYORUZ DIŞARDA HERHANGİ BİR SERVİSTE ONARAMADIĞINIZ CİHAZLARINIZIDA SATIN ALIYORUZ VEYA KAPALI UNLOCKLU BUTÜR CİHAZLARI ALMAMIZDAKİ SEBEPTE TAMAMEN ORJINAL PARÇA KULLANMAK İÇİNDİR TAMAMEN DONANIM HABER AİLESİNE HİZMET VERİYORUZhttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 349 90 83 0534 324 14 14 (NOT AMACIMIZ KONU HORTLATMAK DEĞİLDİR (BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLUNUR )TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR SİTESİ DONANIM HABER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 11 Haziran 2016; 9:48:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

Merhaba arkadaşlar Teknomac adlı yerde ekranı kırılan iphone 4 telefonumun ön ekranını ve arka kapagını beyazıyla değiştirttim.
    Fakat şuan açtıgımda sim kartı tanımıyor başka sim kartlarıda tanımıyor.
    Telefonum jailkbreak siz ve türkiyeden alınmadır.
    Sürüm 4.1 dir.
    Operator aranıyordan filan biraz ugrastım bir ara turkcell buldu 1 bidaha bulamadı.
    Acaba telefonu tamirdemi bozdular yoksa ios 5 filan update etsem restore etsem bir alakası olurmu ?
    Ve eger anteni bozdularsa sizce degisimi ne kadar surer ve kac paradır .
    Saygılar.
    SDSR

cihazın ağ ayalarını sıfırlayıp yeniden başlatın sorununuz çözlecektir. Biraz geç oldu ama :)
  • dtg6 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende benim 4s in ekranını değiştirdim ilk olmadı saati düzelttim olmadı sonra hücreseli aç uçak modunu aç kapa muhabbetini denedim olmadı. Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı heralde. Restore ettim yeni iphone olarak oldu lakin lanet olası vodafone internet ayarları profilini yükledim çat dedi hatalı sim so ra geçersiz sim. İlk vodafone yazıp diş göstermiyodu şimdi komple simi görmüyo sıfırladım etkinleştirme de yapamıyorum sim kartta sıkıntı yok başka telefonda denedim kaç yıldır sıkıntı olmadı. Anteni nerde unutmuş olabilirim kolayca nasıl bakar nasıl anlarım yardımcı olabilirmisiniz cok acil rrsim koyarsanız iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.