Şimdi Ara

Laptop servis sonrası sorun ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık saçma ama ancak bu şekilde yazabilirdim. Laptopu teknik servise verdim parça çalmış olabileceğinden şüphe duyuyorum. Önceden donanım kaydı almadığım çok pişmanım. Sizden istediğim bu laptoptan varsa sizde, aygıt yöneticisinden DVD/cd-rom sürücü marka modelini yazarsanız memnun olurum. servise vermeden öncekini hatırlamıyorum ama şuan Matshita yazıyor.

laptopum samsung np550 p5c - s05tr

https://store.donanimhaber.com/df/b3/27/dfb32774f8ceb904fef8b9f5f452d5e2.jpg

Şüphelendiğim için mağazaları gezdim bu model laptoplarda tsstcorp model BD-ROM olması, lütfen yardım edin.
     Laptop servis sonrası sorun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecerkez -- 5 Mayıs 2013; 2:09:41 >

• bir kere uplayayım yatayım
  • Merhaba ,

Forumda bir kaç kez böle bir şeye rast gelmiştim bazı servisler parça değişilkliği yapabiliyor mesela geçen bir üye 4 GB olan laptopunu servisten aldığında 2 GB olarak almış bence bir araştır .
  • DVD rom dışınd sıkıntı yok, ekran temiz, ram temiz, hardiske dokunamaz zaten, hoparlör temiz, işlemciye dokunamaz, direk gözüme çarptı zaten ama işimi garantiye almak istiyorum, çaldın demek büyük bi suçlama çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecerkez

DVD rom dışınd sıkıntı yok, ekran temiz, ram temiz, hardiske dokunamaz zaten, hoparlör temiz, işlemciye dokunamaz, direk gözüme çarptı zaten ama işimi garantiye almak istiyorum, çaldın demek büyük bi suçlama çünkü

Hocam çalışıyorsa Optik okuyucu bir sıkıntı yok bence takma kafaya o kadar .
  • yapma hocam itiraz edeceğim tabiki neden susayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecerkez

yapma hocam itiraz edeceğim tabiki neden susayım

Haklısınız aslında ama kanıt lazım umarım sonuça ulaşırsınız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik Servis ve Anakart Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,
    bendeki s03-TR model aşağıda yazıldığı gibi;

TSSTcorp DVDWBD SN-406AB
  • parça çalmış demişiniz. gerçeği anlamadan böyle ifadeler kullanmayın. sonuçta servisde çalışanlarda bizler gibi insanlar ve dalgınlık unutkanlık gibi sorunlar onlarda yaşıyor. eğer görünen aygıt size ait değilse servis e gidip durumu düzgünce anlatırsanız size ait olan aygıtı tekrar takarlar.
  • Hocam insalah sonuca ulasirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.