Şimdi Ara

bilgisayar reset sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunun çözüldüğüne sevindim unutma pcden hdd yi enerji varken sökersen sistem acılmaz resette görebilirsin dosya eksik yada yok diye veya hdd bozulabılır.

ama benım sorunum cozulmedı notebookuma bi işlemci aldım taktım notebook kaynadı biosa girince 1 dk surmeden pc kapanıyo ve bataryayı söküp takmadan düzelmiyor ama sistem acıkken problem yok galıba anakartı kaynattık cipset ve ekrankartında sıkıntı war galıba :)
  • chip set ve ekran kartinda sıkıntı olavagini sanmıyorum şayet chip sette sıkıntı olsa bilgisayarı açamassın ekran kartında olsa görüntü gelmez acaba işlemcin ana karttami uyum mu saglamıyor tam randuman alabiliyormusun
    bir de batarya sökük iken fişe takılı biosa gir belki valtaj felan sıkıntısı vardır
    eski işlemci ile yeni işlemcini ana kartını yazaarsan elimden geldigince yardımcı olmak isterim
  • işletim sistemi açılacakken veriyorsa f8 tuşuna basarak Sistem hatasında yeniden başlatmayı devre dışı bırak seçeniğini tıkla açarken mavi ekran verebilir . ordaki 0x lı kodu microsoftun sitesinden bak .
  • saol hasan dediğini deneyecem ama halleddim dediğim gibi diger hard diski takkıp yapacam olursa bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.