Şimdi Ara

bilgisayar sandalyesi ? önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatlerce pc karsısında oyalanırken, hic oturacagımız yer hakkında önem göstermiyoruz sanırım. en son belim tutuldugunda 3 gün boyunca pc nin karsısısna oturmadım. en iyi BİLGİSAYAR SANDALYESİ hangisi arkadaslar? fiatı ve nerde bulunacagı hakkında bilgi veririmisiniz . saygılar...

• banda lazımm hocam help meeeeeeeeeeeeeeeeee pls
  • http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryId=15312 burada var ben bürositinkini almıştım 1 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum

daha bi tarafım tutulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 24 Eylül 2006; 16:17:34 >
  • eywallahhhh hocam,,benim bi yerler kendiiisini bu kadar düşündüğümü bilse herhal duygulanıp ağlardııı
  • bürosit den başka almamak lazım bu konularda :)
  • saolun arkadaslar bürosit i ankarada nerde bulabilirim. samanpazarın da baktım bulamadım. goldsit diye bi marka var 65 ytl ye nasıldır kullanan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetera

saolun arkadaslar bürosit i ankarada nerde bulabilirim. samanpazarın da baktım bulamadım. goldsit diye bi marka var 65 ytl ye nasıldır kullanan varmı ?

Ben eski bir dizgici olarak biraz tecrübeli sayılırım koltuk hususunda.
    Goldsite oturmuşluğun yok ama Bürosit ve Grammar en bilindik ve yaygın markalar hocam. Bir de aman diyeyim tekerleksiz felan alayım deme. Tekerlerler olmazsa koltuk tabanda sabit kaldığı için alttaki kaynaklar kasılıyor ve bir süre sonra iflas bayrağını çekiyor.

Bürositin Sitelerde satış mağazası var, uzak gelirse Mithatpaşa'da da bayisi vardı, umarım duruyordur. Daha olmadı büyük mağazalarda da bulunur elbet.
    Not: Bürositin kırılan, dökülen parçası olursa yedek parça satın alma imkanı da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Efet Yaa Siz işi Bilionuz BEn direk yatagıma cevirdim öle üzerinde oturarak ve arkama yaslanmadan kullanııodum ama baktımki olmuo sandalyedeyim ama yine rahatsız bende bir düşüneyim iyi fikir
  • Ne güzel bi konu açmışsın bu ortak bi sorun herhalde neyse diceme gelem bürosit bencede tek su linktede bi müdür koltuğu var bak güzel görünüyo ucuz da
  • ofiste sandalyeler full bürosit
    en güzeli, fiyat biraz farklı ama değer
  • ben beşiktaştan aldım 60 ytl ye süper valla! Zaten geçici olarak aldım ama baya uzun kullanacakmışım gibi geliyor! Sonuçta öğrenciyiz :)
  • konu gercekten onemli, ben de arastirmistim ve en uygunu olarak Grammer Glide-Tec teknolojili bi tanesini gozume kestirdim. en onemli kriter ergonomik olmasiydi (meslegim geregi derslerde bilgisayar basinda nasil oturulmasi, nelere dikkat edilemsi gerektigini bile ogrettiler). simdiye kdr hersey tamam, sira geldi fiyatini ogrenmeye fakat hicbir yerde Grammer'lerin fiyati yazmiyor. neyse bi bayii telefonu aldim ve aradim. koltuk fiyatini sordugumda bana verilen cvp su sekildeydi:
    - "su an elimizde yok fakat getirtebiliriz, biliyorsunuz koltuklar Almanya'dan geliyor yalniz tasima esnasinda olusan bi hasarda mesuliyet kabul etmeyiz. fiyati da 700 küsür € (tam hatirlayamiyorum cunku şoktaydim o an)".

ayrica o koltuklarin Almanya'dan geldigini sanmiyorum cunku Bursa'da fabrikalari var (Grammer A.Ş.). sonuc olarak buradaki koltuga benzer MNG marka koltuk (uretici Çilingirler) aldim, hepsiburada'daki fiyattan cok daha dusuk fiyata. 3-4 aydir kullaniyorum ve su an icin memnunum.

• bende bürosit kullanıyorum. normal sandalyede insanın sağlığı gerçekten bozuluyo. Bürositi aldıktan sonra bayaa rahatladım .Hiç ağrı falan oluşmadan 9-10 saat bilgisayar başında oturabiliyorum.
  • okadar yildir dh'deyim ilkkez böyle bi konu görüyorum
    aslinda banada gerekli msj icin teşekkurler
  • size ilginç bir olay anlatayım. Benim de sürekli pc başında oturmaktan boynum ağrıyordu. Ne kadar sandalye denediysem kar etmedi. Sorunu nasıl çözdüm bilyor musunuz ? Monitörün altına 3 tane kitap koydum ve yükselttim.. Meğer alçak kalıyormuş :))))
  • valla bende geçen sene metrodan suni deri müdür koltuklarından aldım

80 liraya düşmüştüğ bi ara kampanyadan

normalde 150 lira şuan

ama biraz ince kalıyo oturma yeri va arkalık kolçakla tutturulduğundan yaslana yaslana kolçak kırıldı bende japonla yapıştırdım

ama bence en iyisi evdeki koltuk takımından bi tekliyi yürüt

en rahatı o

masam salonda iken ben öyle yapıyodum
  • 1. çözüm notebook
    2. çözüm bütün aile fertleri yatmışken salon yada oturma odasındaki koltuk takımının teklisini çalmak ama sabah aile fertlerinden biri uyanınca kıyamet kopuyo pek tavsiye etmem ben denedim ama en rahatıda bu ya koca koltukta yayılıyosun kol koyma yerler falan mükemmel
    3. ikeadan bakın derim ben arkadaşlar kullanmak yada görmek nasip olmadı sadece katalok olarak inceledim ama cidden müthiş şeyler yapmışlar mesala yüksekliği ayarlanabilir masa hep benim aklımdaydı ama onlar yaptı

• quote:

Orjinalden alıntı: nlrmrt
    3. ikeadan bakın derim ben arkadaşlar kullanmak yada görmek nasip olmadı sadece katalok olarak inceledim ama cidden müthiş şeyler yapmışlar mesala yüksekliği ayarlanabilir masa hep benim aklımdaydı ama onlar yaptı

IKEA dan geçen hafta 179YTL peşin ile müdür koltuğu aldım.
  • Valla ben evdeki tekli koltuğu aldım koydum odama baktım alcak geldi bide yastık koydum altına taş gibi oldu arkamada bi yastıkla besledikten sonra demeyin keyfime ama annem sorun yapmaya başladı odada fazlalık yapıo bu die sanırım benimde ihityacım olucak yeni bi sandalyeye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.