Babam usb belleğin ismini hatırlayamadı.Akşama kadar düşünmüş, sonunda bana senin şu bilgisayara takılan ZIBIK nerede diye sordu(İçinde filim vardı).Artık benim kelimem zıbık.
Ben derste sıkıldım diyeceğime bıkıldım dedim . naber
tamam
bende 106 inc lcd televizyona "foruya" diyorum. ayrıca el fenerine "şirduye", uzay mekiğine "nuri" diyorum.
zımbırtı deniyor ona
USB belleğe kamış veya felleş de denebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: .::Lucario::.
Biz sana çok güldük evlat, sen artık ünlüsün. Forum senin artık, yakında adminlik de verirler. Ne hoş anılar paylaşıyorsun öyle, forumun abisi de olursun. Önün açık senin artık... al götür burdan...
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: .::Lucario::.
Yerde kabataş erkek lisesi daha fena
shaNa phuaNım 9 qhaNqha
quote:
Orijinalden alıntı: bobo47
shaNa phuaNım 9 qhaNqha
Al işte benimki senden kara
Babam ona bibik diyor, demekki sadece benim babam yapmıyormuş. Onunla dalga geçmiyecem artık
Padişahın 20,tane cariyesi varmış, içlerinden birisi genç ve çok azgınmış, padişahın halvet sırası buna ancak ayda bir geldiği için çok kızışıyormuş, buna bir çare için Marangozhaneye gidip marangozcubaşını bulmuş; - Marangozbaşı, marangozbaşı bana bir ZIBIK yaparmısın çok ihtiyacım var, - Nasılolsun sultanım, - Ayol onun nasılıdamı varmış, - Tabi Sultanım, 3;çeşidi var, Arabi olur ince uzun: Kürdi olur kısa kalın: Türki olur nazik narin; - Ay Marangozbaşı bana üçünün özelliği birolan bir tane yapıver, - Ah Sultanım Ah Kusurabakma olmaz, aynı dertten bende muzdaribim, yapabilseydim kendime yapar bende kullanırdım.