Şimdi Ara

Bilgisayar Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok arayıp bulamadığım sorunumu ortaya koyuyorum nereye sorsam bu forumu gösterdiler.Ekranımla ilgili sorun yaşıyorum oyuna girmeye veya virüs taraması yaptığımda ekran kitleniyor ve power save mode diyor Birde gtasa.exe yi çalıştırdığımda hiç bir eylem olmuyor yardım ederseniz minnet duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wildmore -- 21 Mart 2011; 17:21:28 >

• yokmu yardım eden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wildmore -- 21 Mart 2011; 17:25:59 >
  • gta sa.exe için

görev yöneticisi --- işlemler ---- gtasa.exe'yi kapat tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

gta sa.exe için

görev yöneticisi --- işlemler ---- gtasa.exe'yi kapat tekrar dene

görev yöneticisini açtım sağa aldım bir de gta dosyasını açtım sola aldım gtasa.exe ye tıkladım görev yöneticisnde 3 saniye gözüktü ve kayboldu
  • lütfen yardım edinnn
  • Power saving mode demesi ekranla alakalı birşey. Kasa çalışmaya devam ediyorsa sadece ekran gidiyorsa oyunla alakalı bir sorunda olabilir donanımsal bir sorunda olabilir. Sistemi yük altına sokup o şekilde denemekte fayda var. Görmeden yardımcı olmak zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Power saving mode demesi ekranla alakalı birşey. Kasa çalışmaya devam ediyorsa sadece ekran gidiyorsa oyunla alakalı bir sorunda olabilir donanımsal bir sorunda olabilir. Sistemi yük altına sokup o şekilde denemekte fayda var. Görmeden yardımcı olmak zor oluyor

donanımsal ondan emin ol
  • Sistem Ciddi Bir Hatadan kurtarıldı
    C:\DOCUME~1\pc\LOCALS~1\Temp\WERd206.dir00\Mini032211-01.dmp
    C:\DOCUME~1\pc\LOCALS~1\Temp\WERd206.dir00\sysdata.xml
    bunlar geliyor birde reset atınca
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.