Şimdi Ara

Bilgisayar sürekli kapanıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada bu konuyla alakası yok ama.Asus anakartlarda quad uyumlu olanlar hangisi.Yani hem çift çekirdek hemde ilerde dört çekirdekli işlemci takabileceğim bi anakart istiyorum.Amd uymulu olacak..Ayrıca siz hangi boardu önerirsiniz?Asus, msi, gigabyte??Fiyat limitimde 95 dolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro_man -- 5 Aralık 2008; 22:14:51 >
  • GIGABYTE - MA78GM-S2H
  • O boardu bende gördüm.Hatta çok heveslendim almaya.Ama forumda inceledim.Bir çok arkadaş dert yanmış.En sonunda asusta karar kıldım.Fiyat aynı ve özellikler aynı neredeyse.Şu anda sparişi verdim.Keşke daha önce görseydim mesajını..Yinede çok sağolun..

ASUS M3A78-EM 780G FSB 5200 MT/s DDR2 1066 Hybrid Crossfire SOKET 940 (AM2+) AMD ANAKART bu boardu aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektro_man

Denemedim.Bu arıza bi şekilde bana bahane oldu.Çok eski bi sistemdi.Değiştireceğim anakart, işlemci ve rami..Birde psu

dostum paran varsa değiştiren güzeli uraşmıyorsun
  • Bu anakart da aynı özelliklerde hemen hemen. Fiyat da aynı ise hayırlı olsun. Bu anakart da kalitelidir. Yanlıs bir tercih değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

quote:

ben vereyim yanıtını 10 sn içinde ısınan işlemci ısısı kendini bu ısıda korur işlemciye yüklenildiği zaman işlemci ısısı artmaya başlar ve fan bu ısıyı dengeler işlemci fanı çalışmazsa istem 80 hatta 90 derecelere ulaşarak kendini kapatır.

Dostum sorum sana değil.

ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. o ısıyı koruyan işlemcinin üzerindeki fan dönmese arkadaşım bunu farketmezmiydi?? ( Belki arkadaşımız bilgisayar bilgisi çok değil Yada Fan Yavaş Dönüyor ??? Kardeş burda adamın bilgisayar bilgisini bilerek yazmıyoruz değilmi ?, hem sen nereden biliyorsunki adamın baktığını yada bakmadığını ?

yada @muratdm dında dediği gibi o ısıyı koruyan cpu resetden önce donma-lar yapmazmıydı??E peki Neden BIOS ta Shut Down Temperature diye bi seçenek var ve otomatik bu ? yaparmı sence ??? Adamlar BIOS a böyle bi seçenek koymuşlar ve otomatik 70 derecede makinayı shut down ediyor sen bana donma olmazmı diosun

hadi onuda geçtik 133 bi celeron 85 lere ulaşmak için kaç dk çalışması gerekli bi fikrin varmı?? Hmmz.. sıra gelelim bu soruna.. krdsm eski işlemciler eski teknoloji oldukları için daha çabuk ısınır daha çabuk bozulur ve daha çabuk yanar... Neden yenileri pek fazla sorun vermiyor sence ? Yada eskileri sürekli bilgisayarcıdan çıkmıyor...???

neyse hepsini unut bırak sorularıma sorduklarım cvp versin.

birader bi sorunun varsa seninkinide çözeyim ayıpsın ama bilgin olan yerlere saldırırsan sevinirim hani milleti bozmak için saldırma anlatabildimmi burası bilgi paylaşım formu kavga yeri değil istersen bi windows u aç işlemcine bi yüklen bakalım 10 sanie sonra kac Derece olacak elini dokunabilecekmisin yani 9-10 senedir bu işin içindeyim haberinide vereyim burdan dikkatli ol ...??? (ayriyetten 10 saniye orda sallamasyon bi süre senin gibi lan 10 saniyemi sürecek 11 yoksa 12 mi acaba 13 mü lan kesin 14 saniye sürecek diye saymadım yani

quote:

neyse hepsini unut bırak sorularıma sorduklarım cvp versin.

Verdim cevaplarımı mutlu ettim umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xandel -- 6 Aralık 2008; 11:24:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.