Şimdi Ara

Bilgisayar tavsiyesi max bütçe 1750-1800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gunes97 G kullanıcısına yanıt
    Başarılı ancak soğutucu alacağına ram yada ekran kartına yatır parayı öncelik ekran kartı
  • duru kırtasiye D kullanıcısına yanıt
    Amd stok fanı çok kötü diye biliyorum o yüzden seçtim.
    hocam bence stok fan ile bir süre kullanın bir sıkıntı hissederseniz ses yada ısı soğutucu alırsınız karar sizin elbette
  • duru kırtasiye D kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum karar veremedim ki. Çok gürültülü olursa diye tereddüt ediyorum.
    hemen hemen aynı sistem bende var çok yakın daha bugün aldım bende 4x2 gskill ripjaws var bide + olarak 32gb ssd
    bence sistemin güzel fakat 18.5 inç monitör yerine biraz daha bütçe ekleyip 21.5 inç almanı tavsiye ederim
  • progamer06 kullanıcısına yanıt
    Monitörü daha sonra büyülk bir ihtimal değiştiricem zaten. Acaba işlemci soğutucusunu kaldırıp fx-8320 mi koysam yerine ileriye dönük olması açısından. Bi de amd stok fanının üstünde macun oluyo mu yoksa kendim mu sürmem gerekiyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    senin sürmen lazım diye biliyorum macun olcağını sanmam kasam geldi elime 3-4 saat oldu herhangi bi fan sesi yok ama işlemcinin stok fanı biraz sesli ve yorumlarıda pek iyi değil onu değiştirmeyi düşünüyorum
    Değiştirmeli miyim peki sizce?

• O monitor kotu

Sogutucu fazla luks gibi ben sogutucu olmadan 3.4 ay kadar kullandim cok rahatsiz etmiyor
    Tabi goreceli kavram ama ben hic rahatsiz olmadim desem yeridir

Fhd dvi griisli montor al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörde zaten dvi grişi var. Belki değiştiririm monitörü. Karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunes97

Monitörde zaten dvi grişi var. Belki değiştiririm monitörü. Karar veremedim.

Fhd en az 21.5 inc alin

• Teşekkür ederim düşünücem.

• bende 1 aya kadar arkadaşa o fiyat aralıgında toplayacağım. Değiştir diyeceğim parçalar

Kasayı 200r 550w yap
    anakartı g46 yap çok daha fazla kullananı var fiyat farkı çok az(990xa gd 55'ini kullandım gayet memnundum)
    o işlemci soğutucusuna o kadar para verme xigmatek gaia al(fx 6100'ü 4 ghzde 45 dereceye çıkarmıyordu) biraz bütceden kısmış olursun hemde
    yeni ekran kartları hakkında pek bilgim yok çok uzak kaldım. 7850'nin fiyat aya iyileşmiş onunla karşılaştır ona göre karar ver

monitör olarak ise tam ve228tr önerecektim mediamarkt'da 299 tl olmuştu geçen hafta yazık oldu tükenmiş stoklar.
    onun yerine şu olabilir
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-VS228DE-21-5-inç-D-SUB-Full-HD-LED-Monitör,103452,504960,1191087.html?langId=-14

biliyosunuz işlemci 3.5ghz stabil olarak 4.6ghz yapabiliyoruz yapmak istiyosanız kesinlikle işlemci soğutucu alın yaz ayıda geldi havalar etki edecektir
    O zaman işlemci soğutucusunu kaldırıp kasa ve monitörü değiştirdim. Anakartı ellemedim çünkü bunda ön panel USB 3.0 bağlantısı var, G46'da yok. Böyle daha iyi oldu sanırım.

Kasa
    http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi™-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa.html

Monitör
    http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2270swn-genis-ekran-led-monitor.html?stk=True&srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunes97 -- 22 Mayıs 2014; 21:19:09 >

Dvi olsa iyi olur demedi deme

• O fiyatlarda dvi bulamadım. Siz bulabilirseniz paylaşır mısınız?

• Teşekkür ederim. Ben sadece stokta olanlara bakmıştım o yüzden görememişim. Karne zamanına doğru gelir mi acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.