Şimdi Ara

Bilgisayar Ticareti Yapcağım Yardım Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkdaşlar ben bilgisayar dükkanı açmak istiyorum bulunduğum yer ilçe bu işi yapanlarda var ama yinede olacağına inanıyorum benim bu konu hakkında bilgim bilgisayar sistem kurar silerim parça takar sökerim parçaları tanırım kasaya montalarım artık bilmiyorum sadece sormak istediğim ilk nasıl parçalar almam gerekir ne kadar sermaye gerekir ve eksik bilgim ne olabilir bunu öğrenmek istiyorum.

• Devir değişti. İnsanlar masaüstü bilgisayar toplatmıyor. Laptop alıp geçiyor. Laptoplar zaten üzerinde windows yüklü geliyor. Oyunlar desen steam, uplay, origin tabanlı. Sana yapacak bir şey kalmıyor.

Hadi diyelim yüksek performanslı bir masaüstü bilgisayar toplatacak o zaman da hazır kurulmuş veya tercihe göre şekillendirilebilen toplama bilgisayarları birçok site satıyor.
    Sana tavsiyem sakın böyle bir işe girme olacaktır ama illa da girersen stoklu çalışma. Teknoloji bu. Sürekli eskiyor. Sipariş usülü çalışman gerek. Bireysel veya kurumsal satış yapıyor olsan bile. Hoş ikisinden de para kazanamazsın diye düşünüyorum ama neyse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar öncelikle 10 yıla yakındır bu mesleği icra ediyorum 5 yıl yetkili serviste çalıştım donanım konusunda ekran kartı anakart onarımı konusunda en iyilerden olmak için hergün kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum eğer kenarda bir paranız varsa yapabileceğinize inanıyorsanız yapın.Bir firmada çalışıp patronunuza para kazandırmak için sabahın köründe kalkıp bir ton yol sıkıntısı ve her gün stres yaşamaktansa kendi işiniz için çabalarken sıkıntı yaşayın emin olun bu daha iyi ve insanlar özellikle gamer dediğimiz kısım masaüstü bilgisayar kullanımı yapıyor.Sadece bu da değil bu işin alanı çok geniş format,program kurulumu,çevre birimleri(fare,klavye,kulaklık vs) satışı da oluyor yeterki 1 dolara aldığınız kulaklığı 40 TL ye satmaya çalışmayın.Kendinizi geliştirirseniz anakart onarımı,ekran kartı onarımı,notebook onarımı,tablet onarımı da yapabilirsiniz ayrıca notebook ve tablet ekran değişimleri çok zor değil ve fazla geliyor sizin anlayacağınız işinizi olabildiğince düzgün yaparsanız her taraftan iş gelir.Sermaye konusunda aslında çok birşeye ihtiyacın yok bir toptancı bulup renkli,ışıklı,genç kısımın hoşuna gidecek şekilli baskılı klavye mouse kulaklık vs alırsın ethernet kablosu mousepad ses bombaları pubg oyun tuşları,telefon şarj kabloları ses kabloları gibi bir bilgisyarcıda bulunması gereken şeyler havya sıcak hava istayonu derken 2018 yılında yenilenmeye gittiğimde 30 bin lira harcadım fakat herşeyin en profesyonelini aldım sen çevre birimleriyle doldurup kendini de teknik anlamda geliştirirsen hiç bir problem olmaz dediğim gibi başkaları için çalışırken yaşadığın stresi sıkıntıyı kendi işini kurmak için yaşa ayrıca bu işi iyice düşünüp başlamaya karar verirsen teknik anlamda sana sonuna kadar da yardımcı olmaya çalışırım.

• çok sağolun verdiğiniz bilgiler çok güzel benim bu konuda deneyimim kurmak,takmak gibi onarım konusu hakkında bilgim yok ama anladığım kadarıyla artık herşeyin yenisini alıyorlar onarım işi bitmiş demiyelim ama imkansız diye birşey yoktur çünki parası olmayan bir kişi düşük bir fiyatla onarttırıp o iştende para kazanılır ama onarım konusu beni aşar bunun haricinde yapabilirim ama zamanla onarım işi öğrenilebilir birde bu işi yapanlar olduğum ilçede bayi ile çalışanlar 4 5 yer var böyle acaba diyorum bayilik alsam ne şart isterler yoksa kendimmi alıp satsam bu konuda kararsızım birde yürütebilirmiyim diye kararsızım korkum bu açıkcası takıldığım nokta burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercaen -- 1 Ağustos 2019; 15:4:49 >
  • Hocam yenisini alan %10 luk bir kısım var yok kim alıyor yenisini bu devirde :) dolar bu kadar yüksek ve bir sürü genel sıkıntılarımız varken kimse yenisini almamaya çalışıyor üstüne alsa da 2. el ürün alınıyor çoğunlukla kaliteli sorun bulduğunu alır müşteri tabi ki sende satmayı bileceksin ve sana bir ayrıntı daha vereyim yıl 2019 ve hala müşteri talebi üzerine müzik cd si yapıyoruz,flash belleğe atıyoruz,format atıyoruz,program kuruyoruz herkes bu işin erbabı değil

ayrıca bayi olayına girmenizi tavsiye etmem,pc al satta da çok yüksek meblağlar dönmemesiyle birlikte ay içerisinde çok fazla pc satılacağını da düşünmüyorum günde en az 10 kargo alıyoruz ülke çapında onarım sağlıyoruz insanlar güvenilir onarım yaptırmak istiyor ve şu linki de bırakayım bu da benim konum :)
    https://forum.donanimhaber.com/arizali-tum-marka-anakart-ve-ekran-karti-onarim-yapilir-ve-alinir--121134893#121134893

• Merhabalar, eğer bir ilçedeysen bence programlama ve web tasarımı da yapmalısın. Sadece bilgisayar ve parça satışı ile zorlanabilirsin. Örnek vermek açısından söylüyorum bende küçük olmasa da ilçede oturuyorum. Buradaki bilgisayarcılar kamera ve güvenlik sistemleri, wifiden şifre ile İnternet dağıtma, okul, kamu dairesi, fabrika gibi kurumların bilgisayar bakım onarım işleri ve network kurma işlemleri, işletmelerin ihtiyacı olan basit yazılımları yazma, web tasarımı ve domain işleri, büyük yazılım markalarının bayiliği gibi işleri yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.