Şimdi Ara

Bilgisayar Toplama Hizmeti 150 TL | İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Bilgisayar Toplama Hizmeti 150 TL | İstanbul
    Herkese merhaba,

İstanbul Alibeyköy'de oturuyorum. Bilgisayar toplama hizmeti veriyorum. Sitelerden parça parça ürün satın alıp oluşturduğunuz sitemi toplamayı bilmiyor veya anlamıyorsanız hizmetim tam size göre. Bilgisayarınızı topluyor Windows'unu kurup driverlarınızı ve gerekli programları yüklüyorum testlerini yapıyor ve kullanıma hazır bir şekilde size teslim ediyorum. Alınan ürünlerin toplam fiyatının %5'ini ödeme olarak alıyorum. (Tabi bu %5 bile dahil olsa diğer yerlerden satın alsanız yine daha uyguna gelecektir. Ben tek tek tüm parçaları nerden ucuza alabiliriz , hangi parçaları kullanırsak en iyi performansı elde ederiz diye detaylı bir şekilde inceliyorum. Yani benden alacağınız sistem paranızın alabileceği en iyi sistem olacak bu konuda kendime çok güveniyorum.) Yani hizmet bedelim minimum 150 TL maximum ise alınan ürünlerin %5 fiyatı kadardır.

İyi günler dilerim.

Mehmet Burak Güngör
    534 321 15 44
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Eyüp Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.