Şimdi Ara

Bilgisayar Toplamama Yardımcı Olur musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen yeter . Sistemi sade ye kur . Uçak olur o pc..... Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albay24 kullanıcısına yanıt
    eyv. hocam :)
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    dostum senin söylediğinden anladığım kadarıyla psu yu düşür maliyetten kısmış olursun diyosun bi de işlemcinin içinde soğutucu çıkmıyor extra soğutucu almak zorunda kalırsın diyosun arkadaşım 2 gün önce buna yakın bi sistem aldı işlemcinin içinde soğutucu vardı ama çıkmazsa içinde soğutucu 1 tane extradan alabilirim sonuçta çok ta pahalı diil 50-60 TL civarı bişey
    psu konusunda da önerini dikkate alacam bi araştırma yapacam ama senin tavsiye ettiğin de varsa image atarsan sevinirim
  • By_source B kullanıcısına yanıt
    Şimdi youtube'a i7 6700K unboxing der aratırsan, o işlemciye dair 1 sürü kutu açılım videosu izlersin ve hiç 1'inden fan çıktığını göremezsin, aslında dikkat etmen gereken başka 1 durum daha var, bu Skylake serisi işlemcilerle bazı fanların uyum sorunu yaşaması ve işlemciyi ezmesi / bozması gibi, cpu cooler seçerken uyumluluk listelerine bakarsın.

Termaltake,CoolerMaster,Corsair, xigmatek, zalman gibi markaların, içerisinde 550~600W~650W gibi psu bulunan kasalar işini rahatlıkla göreceklerdir, yani seçtiğin o 850W psu ile 2 adet gtx 970 gibi 1 kartı aynı anda (SLI) olarak rahatlıkla kullanırsın, ama tek kart kullanacaksan düzgün 550W 1 psu, eğerki işlemciye + karta o.c de yapabilirim dersen, 600~650W tercih ederek, psu bütçesini abartmamış.
    Şimdi bu kasayı sen kullanıcaksın ve ben senin göz zevkine hitap edecek özellikle 1 kasa öneremem ama belli 1 fiyat aralığın'da aşağıda'ki gibi 1 seçenek listesi verebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=282&uKods=19786,20463,7480,20462,16691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 10 Aralık 2015; 15:52:06 >

• Gayet iyi anladım dostum teşekkür ederim önerilerin ve uyarılarını dikkate alıp bu konuda araştırma yapacam
  • By_source B kullanıcısına yanıt
    kardeşim aç google'a yaz hdd vs ssd gaming falan. aralarında hiçbir fark görmeyeceksin. ssd dediğin şey render için vardır. 3d animasyon, video edit gibi. 16gb ram de öyle. bende 8gb ram var ama en yüksek ayarlarda gta5 oynarken 4gb rami bile tam kullanmıyor ss atayım istersen. onlara vereceğin para yerine ekran kartını gtx 980 al.
  • Arkadaşlar banada şöyle resimli bi sistem cıkartırmısınız lazım olam parçalar şunlar oyun için istiyorum

İşlemci
    Anakart
    Ram
    Ekran kartı
    Ne önerirsiniz yardım lazım şiddetle :-( 2000-2500 tl gibi rakamlar düşünüyorum teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar Bende Acil Yardımlarınızı Bekliyorum Lütfen Bilgilendirin benide

bir kaç parça alıcam fakat yalnış şeyleri almaktan çekiniyorum bazı parçalar seçtim sizce iyimi oyun için topluyorum değişmesi gereken oarçalar varsa söylerseniz sevinirim yada benim baktıklarımandan daha iyi performans vericek parçalarda önerebilirsiniz fiyatları birbirine yakın olursa tabi :)

Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci 768 TL

Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2666MHz CL15 PC Ram 210 TL

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı 856TL

(Bu Parçaları Seçtim Fakat Bunlara uygun ana kart önermenizi rica ediyorum ses çıkışı 5+1 veya 7+1 olursa cok ıyı olur)

işlemcide veya ekran kartında değişiklik yapmam gerekir mi genelikle online oyunlar oynuyorum çoğunluk blizzard oyunları

daha sonradan Ram Belleği Yukseltırım o yuzden şimdilik düşük tuttum.

• Sistem Nasıl arakdaşlar, Şunun yerine şunu alsan daha iyi olur gibi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bilgisayar Toplamama Yardımcı Olur musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.