Şimdi Ara

Bilgisayar Toplamama Yardımcı Olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde oyun amaçlı bilgisayar toplamayı düşünüyorum arkadaşımın önerdigi toplama bilgisayar parçaları resimdedir yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

• güncel
  • R7 370 yerine r9 280 alınabilir. Hatta eğer bütçe varsa r9 380 de alınabilir ama r7 370 alınamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChromeDolly C kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için teşekkür ederim dostum 3000 tl ye kadar bütçe var
  • dostum oyun bilgisayari alicaksin dimi? bak sana güzel bi tavsiye. oyun için ram ve anakarta fazla para vermeye gerek yok. en önemli bileşen ekran kartıdır. sana önerim şu ki, amd fx 6350 ekran kartı al. 250 liraya ona uyumlu anakart, 180 liraya da 8 gb 1866 mhz ram alırsın. ekran kartını da 1250 liraya r9 390 alırsın. mantık şôyle. mesela yazılı intel sistemle bir oyunda 100 fps alıyorsan, ramden kaybedeceğin fps %5 olsun. anakarttan bişey kaybetmezsin. işlemciden %25 fps kaybedersin. eder sana %30. yani 100 fps alacağın yere 70 fps alacak olursun. ama üzerine r7 370 yerine r9 390 takarsan alacağın fps 2 katına çıkar bu da 140 fps yapar. dinle beni 15 sene intel kullandım son 1.5 senedir amd kullaniyorum. analizim bu şekilde. bende para çok 5000 lira çıkarım dersen kesinlikle intel. ama böyle 3000 lira gibi kısıtlı bir bütçen varsa kesinlikle amd işlemci alıp ekran kartına abanmayı öneriyorum.

• By_source B kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde toplarsan daha performanslı 1 sistem olur ve seçtiğin işlemcide soğutucu yok onu'da almak zorundasın oda ektra masraf zaty.

Bu kartı yeni gördüm. Asus yerine direk şunu tercih edersin +100TL cebine kalır v.s. :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 6 Aralık 2015; 23:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Bu şekilde toplarsan daha performanslı 1 sistem olur ve seçtiğin işlemcide soğutucu yok onu'da almak zorundasın oda ektra masraf zaty.

Bu kartı yeni gördüm. Asus yerine direk şunu tercih edersin +100TL cebine kalır v.s. :http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis
    Bence intel sistem topla coax47 adlı arkadaşın yaptığı sistem gayet iyi. Ama oc yapmayacaksan k serisi işlemciye 100-150 lira fazla verme ya da oc yapacaksan z serisi bir anakart al.Eğer pc grafik amaçlı ise işlemciye aban i7 al. Yok oyun amaçlı ise i5 alıp ekran kartına aban...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay24

Bence intel sistem topla coax47 adlı arkadaşın yaptığı sistem gayet iyi. Ama oc yapmayacaksan k serisi işlemciye 100-150 lira fazla verme ya da oc yapacaksan z serisi bir anakart al.Eğer pc grafik amaçlı ise işlemciye aban i7 al. Yok oyun amaçlı ise i5 alıp ekran kartına aban...

Alıntıları Göster
    @shephard16 degerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim dostum bütçeyi biraz daha yükselttim 4500TL buna göre bi oyun bilgisayarı toplayıp image atabilirmisin zahmet olmazsa

• @albay24 tavsiyen için teşekkür ederim dostum arkadaşada söylediğim gibi 4500TL civarı bütçe oluşturdum senden de ricam buna göre bi oyun pc si toplayım image atabilirmisin.
    güle güle kullan
  • Ozellikle ekran kartina yuklen derim ben gtx960 70 lere bak islemcinde i7 olsun

• Bide youtubeden oyun kanallari var onlarin hakkindaya girip bakabilirsin sistemleri neymis diyede

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan16vk

Bide youtubeden oyun kanallari var onlarin hakkindaya girip bakabilirsin sistemleri neymis diyede
    eyv dostum oyun kanallarında donanım veriyorlar mı ya ben bulamadım bi link atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_source -- 9 Aralık 2015; 8:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_source

eyv dostum oyun kanallarında donanım veriyorlar mı ya ben bulamadım bi link atarsan sevinirim.
    Arkadaşlar yeni sistem bu sistem üzerinden yorum yapabilirseniz sevinirim değişmesini istediğiniz uyumsuz gördüğünüz parçaları söyleyebilirsiniz her türlü değişikliğe açığım yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Arkadaşlar yeni sistem bu sistem üzerinden yorum yapabilirseniz sevinirim değişmesini istediğiniz uyumsuz gördüğünüz parçaları söyleyebilirsiniz her türlü değişikliğe açığım yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan16vk

Boyle

Alıntıları Göster
    eyv. dostum

• quote:

eyv. dostum
    up konu güncel
  • quote:

up konu güncel

Alıntıları Göster
    topladığın sistem gayet iyi ama SSD almazsan yazık olur o sisteme
    Bu iyidir ama psu üzerinde olan kaliteli markalara ait 550~600 kasalar daha mantıklı olur, çünkü fiyatı düşürür, senin seçtiğin psu fiyatına bile içinde bu sistemi rahatlıkla taşıyabilecek psu bulunan modeller var, fiyatı düşürmen ne için lazım ? Daha öncede söyledim, seçtiğin işlemciye soğutucu alman gerek, çünkü kutusundan soğutucu çıkmıyor.
  • albay24 kullanıcısına yanıt
    hdd yanına 1 tane 120gb alsam işimi fazlasıyla görürmü ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.