Şimdi Ara

Bilgisayar uzmanı eleman aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ensar22

aynı anda 100 -200 elaman almadık. olayda memnun kalma olayı degil herkes 1 ay calısıyor ondan sonra masabaşında yatıyor. ilk 1 ay gösteri yapıyor. sonra işle ilgilenmemeye başlıyor. burda bizimi sorgulayalım . biz gelen elemana açıkça söylüyoruz. kendi işinmiş gibi çalış . sende ekmegini ye hakkını ver bizde hakkımızı verelim herkes ekmegini yesin diyoruz.

aynı anda demiyorum ki. 1 olur, 2 olur, 3 olur, 30 olur, 50 olur... bunlarında hepsinde aldığınız elemanlar kusurlu olsun. demek ki sizde de kusurlar var. İşe aldığınız elemanları kötüleyeceğinize kendinize bir öz eleştiri yapın. Teknik servis için eleman alınması ve ileriki zamanlarda da bu elemanları köle gibi görüp kullanılması, işe başlamadan verilen taahhütlerin yerine getirilmemesi, iş ile ilgisi olmayan başka işlerin de yaptırılması, uzun süreli çalıştırma ( yasal olarak 8 saat ve üstü saatlerde ekstra ücret ödenmeli, vs vs ). ben durumu bu şekilde görüyorum kusura bakmayın. toplamda alınan o kadar personelin içinden mutlaka iyi olanı da vardır. bunu böyle kabul etmek lazım.

hem yeri burası değil. kariyer.net, elemanonline, vs vs sitelere açmanız lazım. burası DH, iş ve işçi bulma kurumu değil malesef!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 6 Şubat 2010; 12:43:57 >

• quote:

aynı anda 100 -200 elaman almadık. olayda memnun kalma olayı degil herkes 1 ay calısıyor ondan sonra masabaşında yatıyor. ilk 1 ay gösteri yapıyor. sonra işle ilgilenmemeye başlıyor. burda bizimi sorgulayalım . biz gelen elemana açıkça söylüyoruz. kendi işinmiş gibi çalış . sende ekmegini ye hakkını ver bizde hakkımızı verelim herkes ekmegini yesin diyoruz.

O 100-200 kişiyi de aynı bunun gibi forum köşelerinde bulmanızdan kaynaklanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

O 100-200 kişiyi de aynı bunun gibi forum köşelerinde bulmanızdan kaynaklanıyor...

yanıldın kardeşim ilk defa foruma başvuruyorum. bu seferlikte forumdan bakayım dedim. daha önce gazeteye ilan veriyorrdum . bu seferlik internetten bakayım dedim

• anadolu yakası olsaydı çalışırdım
  • Ya arkadaş ekmek kazansın diye birini arıyor ve güzel imkan sunuyor ayrıca neden kar ortağı ettiğinide güzelce açıklıyor ancak yine bizim forumun neden niye niçin elemanları meydana çıkmış adam işçi arıyor bunlar adamın hatasını yazık hala zihniyet aynı değişen bi şey yok.

Ensar kardeşim

bir mail adresini yaz birde telefon bırak sana cv ile ve telefon ile ulaşşsınlar
  • kocaelide olsaydı bi şubeniz sizinle çalışmak isterdim :)
  • Eğer cidiyse ben bir e-posta yolladım bakalım.
  • Çalışma günleri ve saatleri nedir?Sigorta varmı?
    Bu iki soru yüzünden ben mesleğim olan bilgisayar teknik servisi brakıp güvenlik işine başladım.
    Birçok yerle görüştüm ama şartları duyduğunuzda gülsenizmi ağlasanızmı karar veremezsiniz.
    Öyleki işsizlik deyip sizi öyle bir çalıştırırlarki feleğiniz şaşar.Yaşamak için değil çalışmak için yaşamış olıyorsunuz.
    Siz de şartlarınızın ayırıntılarını belirtin de insanların kafası karışmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.