Şimdi Ara

Bilgisayar uzmanı eleman aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SelamunAleykum beyler. bilgisayarın donanımından anlayan teknik servis ve bilgisayar satış elemanı aranıyor. 5 tane bilgisayar şubemiz vardır. 1 tane dükkanı alıcagım bilgisayardan anlayan elemana verecegim . maaş olarakda o dükkanda yaptıgı işin karının % 50 sini vercegim . bilgisayar uzmanına verecegim . %50 side bizim. şimdi diyeceksiniz ki neden böyle birşey yapıyorsunuz. ben yaklaşık 100 200 'e yakın bilgisayardan anlayan eleman aldım . herkez işi laşkaya aldı ilgilenmedi. maaşı gelince kapıya gelen adam istemiyorum artık usandık. maaşını kendi çıkartıcak. dükkanı ona verecegim teknik servis ve satış yapıcak. karın % 50 si bilgisayar elemanının . %50 side bizim . yani kendi işi gibi çalışacak kendide kazanacak bizde kazanacagız ALLAH'ın izniyle. ilgilenenler. eklesin :ensar_toy@hotmail.com Tel:0541 369 88 35 Selametle..
    bu arada konuyu nereye açaçagımı bulamadım . konu dışına acayım dedim. forum kurucularından ö.dilerim .eger yanlıs yere actıysam

• hangi şehir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankoc

hangi şehir?
    Ankarada olsan görüşürdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar22

SelamunAleykum beyler.

aleykümselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

quote:

SelamunAleykum beyler.

aleykümselam.
    yer. İstanbulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

SelamunAleykum beyler.

aleykümselam.

ankaradan gel görüşek . kalacak yer var :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

SelamunAleykum beyler.

aleykümselam.

ankaradan gel görüşek . kalacak yer var :D

Alıntıları Göster
    istanbulun neresi? şu dersane olmasa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

istanbulun neresi? şu dersane olmasa

Alıntıları Göster
    Biraz daha detaya insen,

Hangi semtte, yıllık cirosu ne, elektrik-su-ısınma giderleri ne, 1 kişi hem teknik servis hem satıcı olamaz diğer elemanların maaş sigortasını felan siz mi yapıyorsunuz?

Birde daha ilk baştan dükkanı emanet edecek kadar güvenmene anlam veremedim.Önce bir yanına alırsın anlarsın iş var mı yok diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Biraz daha detaya insen,

Hangi semtte, yıllık cirosu ne, elektrik-su-ısınma giderleri ne, 1 kişi hem teknik servis hem satıcı olamaz diğer elemanların maaş sigortasını felan siz mi yapıyorsunuz?

Birde daha ilk baştan dükkanı emanet edecek kadar güvenmene anlam veremedim.Önce bir yanına alırsın anlarsın iş var mı yok diye...

Alıntıları Göster
    Semt aksarayda elektrik su giderleri bize ait . sadece kara ortak olacak. ve kara ortak olmasının sebebi ise işe dört kolla sarılacak. şimdi ben maaşla çalışan adam alsam adam oturacak calısmıyacak . calısan olur ama bi süre sonra sallayan cok eleman gördüm. kara ortak etmemim sebebi işe dört kolla sarılması icin oda kazansın bende. bir bilgisayarcı ya teknik servis olur,yada satışcı demişsin. ya diyelimki bi müşteri geldi ona yardımcı olucak bilgisayar konusunda biz zaten ona fiyat listesini vericegiz. o dükkanda yaptıgı iş diyelimki bir laptop sattı 900'e bizde laptobu 300 e aldık. 300 gider. geriye kalan 600 'ün 300 'ü çalısacak olan elemanın , diger 300 ü ise bizim . yani %50 elaman alacak, %50 biz.
    dükkanı emanet etmeyecegim tamamıyla oglum yanında duracak beraber çalışacaklar. dersane'den kaçta cıkıyorsun sen ? hangi saatler arasında

• quote:

Semt aksarayda elektrik su giderleri bize ait . sadece kara ortak olacak. ve kara ortak olmasının sebebi ise işe dört kolla sarılacak. şimdi ben maaşla çalışan adam alsam adam oturacak calısmıyacak . calısan olur ama bi süre sonra sallayan cok eleman gördüm. kara ortak etmemim sebebi işe dört kolla sarılması icin oda kazansın bende. bir bilgisayarcı ya teknik servis olur,yada satışcı demişsin. ya diyelimki bi müşteri geldi ona yardımcı olucak bilgisayar konusunda biz zaten ona fiyat listesini vericegiz. o dükkanda yaptıgı iş diyelimki bir laptop sattı 900'e bizde laptobu 300 e aldık. 300 gider. geriye kalan 600 'ün 300 'ü çalısacak olan elemanın , diger 300 ü ise bizim . yani %50 elaman alacak, %50 biz.
    dükkanı emanet etmeyecegim tamamıyla oglum yanında duracak beraber çalışacaklar. dersane'den kaçta cıkıyorsun sen ? hangi saatler arasında

Alıntıları Göster
    hakan hangi saatlerde gidiorsun dersaneye?=?

• quote:

Alıntıları Göster
    8:30 - 12:30 gibi çıkıyorum ama bilemiyorum

Aile muhtemelen ders çalış diyip karşı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 6 Şubat 2010; 9:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

8:30 - 12:30 gibi çıkıyorum ama bilemiyorum

Aile muhtemelen ders çalış diyip karşı çıkacak.

Alıntıları Göster
    Aksaray uzak kalıyor yoksa ilgilenirdim. O konuda tecrübemde var çünkü, karşı binamda bilgisayarcı mevcut. Genelde oraya yardım ediyorum servis, teknik servis satış konusunda. Ama işte Kadıköy'de oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Aksaray uzak kalıyor yoksa ilgilenirdim. O konuda tecrübemde var çünkü, karşı binamda bilgisayarcı mevcut. Genelde oraya yardım ediyorum servis, teknik servis satış konusunda. Ama işte Kadıköy'de oturuyorum

Alıntıları Göster
    ne kadar safsınız yahu, adamlar bir de ciddi ciddi konuşuyor musunuz? adam resmen dalga geçiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

ne kadar safsınız yahu, adamlar bir de ciddi ciddi konuşuyor musunuz? adam resmen dalga geçiyor..

Alıntıları Göster
    ne dalgası ?
  • quote:

ne dalgası ?

Alıntıları Göster
    adres vereyim dalgamı geciyorum gel görelim =? dalga geçsem dalga geçicek konu mu yok . ben insanların ekmegiyle mi oynuyorum asıl sen saçma saçma konuşma benim dalga geçtigim bir konu yok . Millet Cad.Muratpaşa Sok. no:17 aksaray/ist. dalga mı geçiyorum . gel gör bakalım !!!!
  • quote:

SelamunAleykum beyler. bilgisayarın donanımından anlayan teknik servis ve bilgisayar satış elemanı aranıyor. 5 tane bilgisayar şubemiz vardır. 1 tane dükkanı alıcagım bilgisayardan anlayan elemana verecegim . maaş olarakda o dükkanda yaptıgı işin karının % 50 sini vercegim . bilgisayar uzmanına verecegim . %50 side bizim. şimdi diyeceksiniz ki neden böyle birşey yapıyorsunuz. ben yaklaşık 100 200 'e yakın bilgisayardan anlayan eleman aldım . herkez işi laşkaya aldı ilgilenmedi. maaşı gelince kapıya gelen adam istemiyorum artık usandık. maaşını kendi çıkartıcak. dükkanı ona verecegim teknik servis ve satış yapıcak. karın % 50 si bilgisayar elemanının . %50 side bizim . yani kendi işi gibi çalışacak kendide kazanacak bizde kazanacagız ALLAH'ın izniyle. ilgilenenler. eklesin :ensar_toy@hotmail.com Tel:0541 369 88 35 Selametle..
    bu arada konuyu nereye açaçagımı bulamadım . konu dışına acayım dedim. forum kurucularından ö.dilerim .eger yanlıs yere actıysam

100-200 eleman aldınız ve memnun kalmadınız. bence siz önce kendinizi bir sorgulayın

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

SelamunAleykum beyler. bilgisayarın donanımından anlayan teknik servis ve bilgisayar satış elemanı aranıyor. 5 tane bilgisayar şubemiz vardır. 1 tane dükkanı alıcagım bilgisayardan anlayan elemana verecegim . maaş olarakda o dükkanda yaptıgı işin karının % 50 sini vercegim . bilgisayar uzmanına verecegim . %50 side bizim. şimdi diyeceksiniz ki neden böyle birşey yapıyorsunuz. ben yaklaşık 100 200 'e yakın bilgisayardan anlayan eleman aldım . herkez işi laşkaya aldı ilgilenmedi. maaşı gelince kapıya gelen adam istemiyorum artık usandık. maaşını kendi çıkartıcak. dükkanı ona verecegim teknik servis ve satış yapıcak. karın % 50 si bilgisayar elemanının . %50 side bizim . yani kendi işi gibi çalışacak kendide kazanacak bizde kazanacagız ALLAH'ın izniyle. ilgilenenler. eklesin :ensar_toy@hotmail.com Tel:0541 369 88 35 Selametle..

100-200 eleman aldınız ve memnun kalmadınız. bence siz önce kendinizi bir sorgulayın
    anlarım ama 15 yaşındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

aynı anda 100 -200 elaman almadık. olayda memnun kalma olayı degil herkes 1 ay calısıyor ondan sonra masabaşında yatıyor. ilk 1 ay gösteri yapıyor. sonra işle ilgilenmemeye başlıyor. burda bizimi sorgulayalım . biz gelen elemana açıkça söylüyoruz. kendi işinmiş gibi çalış . sende ekmegini ye hakkını ver bizde hakkımızı verelim herkes ekmegini yesin diyoruz.

• quote:

aynı anda 100 -200 elaman almadık. olayda memnun kalma olayı degil herkes 1 ay calısıyor ondan sonra masabaşında yatıyor. ilk 1 ay gösteri yapıyor. sonra işle ilgilenmemeye başlıyor. burda bizimi sorgulayalım . biz gelen elemana açıkça söylüyoruz. kendi işinmiş gibi çalış . sende ekmegini ye hakkını ver bizde hakkımızı verelim herkes ekmegini yesin diyoruz.

Alıntıları Göster
    ama illaki ben maaşla çalışıcam işin hakkını vericem. düzgün calısıcam .1 ay düzgün calışıp 1 ayda yatıyacagım diyen eleman varsa gelsin görüşelim detayları konusuruz.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeş bu işler burda forum köşelerinde olmaz. Kariyer.net e girip iş ilanı vermen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.