< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 14 Kasım 2024; 9:13:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (573. sayfa)
-
-
Sırt ağrımdan dolayı ikea Markus alma niyetindeydim ama xdrive anka business bu aralar iyi bildirimleri var. Kullanıcı arkadaşlar yorum yapabilir mi rica etsem. Ayrıca kasım indirimlerinde düşer mi sizce.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben 2 adet satın aldım birisi sorunlu geldi parça değişimi için uğraşıyorum (Müşteri hizmetleri çok iyi) ancak sorunsuz model özelinde bence oldukça iyi sandalye yapı kalitesi çok yüksek ancak gidip denemenizde fayda var. Xdrive, markusun bir benzeri tarsus modelini çıkardı kolçakları ve oturak kısmı ayarlanabilir yapıda ve çok daha ucuz bir ürün 10 yıl garantisi yok ancak sundukları için alınabilir diye düşünüyorum. Bu arada anka business pahalı model olan altaydan bile bazı konularda daha iyi. (anka ve anka business birbirinden farklıdır dikkat edin benzer isimle satılmaları büyük talihsizlik olmuş.)
İki modeli de satın alıp altayı iade etmiş birisi olarak bunlar sırasıyla;
1.Bağlayıcılar hususunda çok daha iyi, birisi kilitli birisi normal olmak üzere iki adet pul ile takılan daha kalın sağlam yapıda bağlayıcıları var. (Bağlayıcı özellikleri ve sistemi corsair t3 rush'den alınmış oldukça bariz.) (Siyah olan altay gümüş rengi olan anka business'a ait bağlayıcılar)
2. Bağlantı noktaları: Bağlantı noktalarını kumaşın içinde aramak zorunda değilsiniz hepsi oldukça belirgin durumda, altay modelinde kumaşın içinde aramanız gerekiyor buda kurulum süresini uzatıyor. anka business'ı kurmak 15dk sürdü altay için 1.5 saat harcadım.
3.Kolçaklar: İçleri ve tuşları metal ve altay'ın kolçaklarından daha büyük ve plastikleri yumuşak değişime uygun mıknatıslı, daha ağır ve kaliteli bir yapıya sahip.
4. Ayak uzatması var. Bence kalitesi yeterli seviyede yerine kolayca taktım oldukça sağlam bir yapıda uzun yıllar dayanır diye düşünüyorum oyun oynarken muazzam oluyor doğrusu. Yuvasına birazcık sprey yağlayıcı veya wd-40 sıkarsanız çok daha kolay hareket edecektir ben öyle yaptım şahane oldu.
5. Geriye yatırma mekanizması çok daha kaliteli daha güçlü yaylar kullanılmış.
6. İnternet sitesinde polamid ayak yazıyor ancak siyah zarif metal ayaklar ile geliyor anka business modeli, altay'ın ayakları da metal ancak çok daha kaba bir yapıda. Alt mekanizma ise bire bir aynı.
Eksileri:
1.Başlığı yeterince boyun kısmınızı doldurmuyor. Altay'ın kafalığı çok daha iyi ancak boyunuz 1.70-1.75'in altındaysa boynunuza denk gelmeyecektir.
2.Oturma yeri altay da olduğu gibi yumuşak değil biraz daha sert bir yapıda pofudukluk yok dümdüz. Ancak kesinlikle rahatsızlık vermiyor.
3.Bel desteği benzer bir yapıda ancak yeni altaylarda iç mekanizma artık metal değil plastik ve daha yetenekli bir şekilde belinize destek oluyor. Anka business modelinde ise eski altaylarda kullanılan metal mekanizma var.
Altay:
Anka business:
4.Geriye yatırma mekanizması 180 derece yatmıyor bence gerekte yok ancak bilginiz olsun.
Özetle bence gidip deneyip hangisi size uygunsa onu almanız faydanıza olacaktır bence anka business bir kaç küçük eksiğine rağmen fiyatına göre oldukça kaliteli uzun ömürlü olabilecek iyi bir sandalye olduğunu düşündüğüm için ve altay'ın ekstra 5 bin tllik bir performans sunmadığını düşündüğüm için anka business modelini tercih ettim.
Umarım size ve forumdaki diğer arkadaşlara yardımcı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnova -- 16 Kasım 2024; 23:51:54 >
-
Çok güzel bilgiler hocam. Diğer arkadaşlar içinde yararlı olacağına eminim. Muhtemelen Xdrive business serisini alacağım gibi,bende aldıktan sonra kendi yorumlarımı paylaşırım. Çok teşekkürler.
xDrive Xdrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Mavi/siyah
6,269 TL
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 125 TL de para iadesi alabilirsiniz.
-
-
RPD2024 kodu ile, Rapido kendi sitesinde %25 indirim sağlıyor. 3 taksitin üstüne vade farkı koyması keyif kaçırdı ama ilgilisine duyurulur. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet güzel bir model ben de styrspel ve "Nurus Me Too"arasındayım. Bence şu an için seri üretim piyasanın 2 yıldızı bunlar.
Matchspel kullanıyorum, gayet memnunum ama oturma yerinin deri olduğu için terletiyor. Marcus kullandım, onun da kafalık kısmından hoşlanmamıştım.
Bu iki koltuk kullanan varsa yorum paylaşabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatsIt -- 18 Kasım 2024; 17:58:22 > -
alçak oyuncu koltuğu yok mu beyler.
masamın altına girmiyor çoğu oyuncu koltuğu. kolçağa kadar 55cm civarında olmalı
-
xDrive Xdrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/siyah
6.269 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 125 TL iade alabilirsiniz)
-
Çoğu masanın standart yüksekliği +70cm olduğu için biraz zor bulursunuz hocam
-
Arkadaşlar xdirve Tarsus kullanan deneyen var mı? Tavsiye eder misiniz
Hocam merhaba, nurustan memnun musunuz hala? Markus ile ikisinin arasında kaldım da deneme şansım da olmadığı için sormak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnunum ama markusla kıyaslamak çok doğru değil çünkü yakın kalitede bile değiller. Bu koltuktaki özelleştirme imkanı çok daha fazla. Mekanizması en ufak ses bile çıkarmıyor hala, markuslar genelde ötüyor. Kıyas olarak ancak bütçeye odaklanabilirsin. Şu ana kadar tek problemim var. Başlık kısmı düşmeye başladı, en yüksek seviyede durmuyor. Garanti için aradığımda da Balıkesirde olduğum için ilgilenemiyoruz diyorlar. Mağazaya getirmemi bekliyorlar yani, büyük saçmalık. Bunun dışında kalitesinden memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X