Şimdi Ara

Bilgisayar windowstan sonra açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP laptop kullanıyorum. Tek eğlencem cs 1.6 geçenlerde bilgisayar çok ısındığından oyundayken kapandı. Bilgisayarı tekrar açtım windows yazısı geliyor ama ondan sonra ekrana görüntü gelmiyor. Windowsun açılış sesini duyuyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. Siyah ekran hatası değil gibi başka bişe bu. Ekrana elektrik gelmiyor gibi bişe. Güvenli modda ekran kartını devre dışı bıraktım. Laptop tak diye açıldı. Ekrana görüntü falan geldi. Ekran kartım yandı diye süphelendim ama güvenli modda ekran kartını devre dışı bırakıp, tekrar aktif hale getirince laptop açıldı hatta oyuna girdim. Bugün yine ısındı kapandı. Ekran gelmiyor Ekran kartını devre dışı bırakıp, aktif ettim ama bu sefer olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. (Laptop güvenli modda ekran kartını algılıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: hplosere

Arkadaşlar HP laptop kullanıyorum. Tek eğlencem cs 1.6 geçenlerde bilgisayar çok ısındığından oyundayken kapandı. Bilgisayarı tekrar açtım windows yazısı geliyor ama ondan sonra ekrana görüntü gelmiyor. Windowsun açılış sesini duyuyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. Siyah ekran hatası değil gibi başka bişe bu. Ekrana elektrik gelmiyor gibi bişe. Güvenli modda ekran kartını devre dışı bıraktım. Laptop tak diye açıldı. Ekrana görüntü falan geldi. Ekran kartım yandı diye süphelendim ama güvenli modda ekran kartını devre dışı bırakıp, tekrar aktif hale getirince laptop açıldı hatta oyuna girdim. Bugün yine ısındı kapandı. Ekran gelmiyor Ekran kartını devre dışı bırakıp, aktif ettim ama bu sefer olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. (Laptop güvenli modda ekran kartını algılıyor)

bil. yakana uğraşıcağına fanını falan temizlet

• Laptopun kasasini ac fani komple sok cpu ve gpu yu termal macunla sorunun duzelecektir.
  • orfaz kullanıcısına yanıt
    bugün dediklerinizi yaptım. Götürdüm servisine 75 lira aldı benden macun sürdü fanı temizletti. Macunlar kömürleşmiş dedi. Eve geldim. Fan şimdi gayet güzel ve sessiz çalışıyor. Yine hafif ısınma var ama ekran kartını aktif yapıcan ekran yine gelmiyor 75 liraya mı yanayım, ekranın gelmediğine mi
  • Yaptık hocam yine sorun aynı
  • Bi nevi high hz kullaniminda verilen hata gibi birsey seninki de laptop oldugundan Guvenli modda bilgisayarin aciliyorsa cozum bende cevabini bekliyorum.
  • Windows diski ile repair edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet güvenli modda açılıyor. Hatta ekran kartını pasifleştirdiğim zaman laptop normal şekilde çalışıyor.
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam windows diski yok. Alırken diski vermediler. Windows orjinal ama kurulum cd si falan yok.
  • Evet arkadaşlar sistemi kurtarma yaptım. Laptop ilk gün ki ayarlarına döndü. Ama laptobu kurabilmem için ekran lazım. Ekran hic gelmiyor simdi. Gidiş o gidiş. Biostan ekran kartı kapatma olayı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de hp laptop var ve buna benzer bişey banada olmuştu ama aşırı ısınmadan değil kasanın kırılması yüzünden.
    kasanın klavyeli olan üst tarafını çıkardığında orda sol üstte monitörden anakarta gelen bir kablo var bende o kabloda problem vardı bilgisayarcıya götürdüm ve bir sprey benzeri bişey sıkıp diş fırçası gibi bir fırçayla içini temizledi sonra düzeldi ama hala kamera ve mikrofonu kullanamıyorum haberin olsun.
  • Yok bende öyle bir problem. Benimki tamamen ekran kartı ile alakalı. Artık ekran kartinida biraktim. Laptop açılsın yeter. Ama o da olmuyor. Format attım. Laptop kurabilmem için ekran gelmesi gerekiyor ama bnde ekran siyah
    Biostan ekran kartı ayarı olabilir belki bilen biri soyler

• quote:

Orijinalden alıntı: soldierrrr

Windows diski ile repair edin.

Hocam bugün götürdüm senin dediğin işi yaptırdım 50 lira aldı. Laptop düzeldi açıldı. Ama sonradan oyuna girdim. Oyunda dondu laptop. Reset attım ekran yine siyah ekran kartı sürücüsünü kaldırdım tekrar yükledim. Sorun yine çözüldü. Oyuna girince donuyor ekran siyah oluyor açılmıyor.

• Guncellll

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.