Bildirim
Bilgisayardan Pubg oynarken pc birden kapanıp yeniden başlatılıyor çözümü nedir?
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Isınıyordur veya mavi ekran benzeri yazılımsal bir sorun ile karşı karşıya kalmış olabilirsin. bunu için klasik adımları takip etmen gerek. Ekran kartı driverı güncel olsun. diğer bütün yazılımlar güncel olsun vs vs. Birde sadece pubg'de mi oluyor bu olay ? diğer yüksek güç gerektiren oyunlarda karşılaşıyor musun ? -
Isınmasını nerden anlayacağım ? Mavi ekran hatası görmedim. Ekran kartı driverlarını nerden kontrol edip güncelleyebilirim? diğer bütün yazılımların güncel olup olmadığını nerden anlayacağım. Evet pc eskiden durduk yere oluyordu yani surf on the net yaparken fakat şimdi sadece pubg de oluyor. Diğer güç gerektiren oyunlar oynamıyorum pubg ve cs 1.6. var cs de sıkıntım yok. -
Oyunu açar açmaz olmuuyor bir süre sonra olduğunu varsayarak bilgisayarın ısınmasına bağlayabiliriz :) Speccy gibi bir ek programla bakabilirsin ısınıp ısınmadığına. -
Markasi ne makinanin acer mi?
Temel problem ısı buyuk ihtimal ama onun disinda islemci ekran karti uyusmazlığı da olabilir. Bizim arkadaşın pcdw (laptop) cpu frekans darboğazına düşüyordu ve kapanıyordu aşırı yüke maruz kalınca çözümü yoktu onun office icin kullaniyordu pc yi seninkini sağlam bi soğutucu ile denemek lazım malum hava soğuk balkona çık orada dene. Sen sıkı giyin ama hasta olursun :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Casper kasa ekran mouse -
şuan normal ama oyun açıkken bakman lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X