Şimdi Ara

Laptop oyun oynarken kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung NP350V5C-S0CTR model laptopum dün oyun oynarken bir anda kapandı ve açılmadı.Bundan kısa zaman içersinde birkaç defa daha başıma gelmişti fakat tekrar açmaya çalıştıgımda açılmıştı.Bu sefer açılmamak üzere kapandı.Normalde sabit yeşil ışık yanan adaptörü laptop'a taktıgımda ışığı yanıp sönüyor.Bataryası bitik vaziyette oldugu için adaptör takılı kullanıyorum.Bunun sebebi ne olabilir sizce herhangi bir çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: stoica34

Arkadaşlar öncelikle merhaba

Samsung NP350V5C-S0CTR model laptopum dün oyun oynarken bir anda kapandı ve açılmadı.Bundan kısa zaman içersinde birkaç defa daha başıma gelmişti fakat tekrar açmaya çalıştıgımda açılmıştı.Bu sefer açılmamak üzere kapandı.Normalde sabit yeşil ışık yanan adaptörü laptop'a taktıgımda ışığı yanıp sönüyor.Bataryası bitik vaziyette oldugu için adaptör takılı kullanıyorum.Bunun sebebi ne olabilir sizce herhangi bir çözümü var mıdır?

Isınmadan yapıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoica34

Arkadaşlar öncelikle merhaba

Laptop un işlemci si tozdan pe pislikten dolayı tıkanan fan yüzünden kendini soğutamadigindan laptop u kapatıyor.. Fakat genelde yeniden açtığında açılması gerekir. Anakartın da problem yoksa tabii. Çözüm için laptopunu açıp temizle. Becerebiliyorsan termal macununu yenile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam temizligini nasil yapabilirim peki ? ve adaptordeki isigin yanip sonmesi neyin nesidir ?

• Temizlik için içini açmak zorundasın netten modelini aratarak açma videolarına bakabilirsin.(Garantisi varsa sakın açma) Eğer sıcaktan dolayı bileşenleri yakmışsa kısa devreden dolayı adaptör öyle yapıyor olabilir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistOrkestra -- 13 Ocak 2015; 15:08:20 >
  • Tamamen sogudugunda bile acilmiyorsa birseyler yandi demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.