Şimdi Ara

Bilgisayarım oyun oynarken kendini yeniden başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor (rust valorant overwatch2 csgo gibi oyunlar). Olay görüntüleyicisine girdiğim zaman birden fazla hata aldığımı gördüm. Bunun sebebi nedir acaba? Bilgisayarımın Parçalarında sıkıntı olabilir mi ?

EKRAN KARTI:MSI AERO ITX 1660S

İŞLEMCİ :RYZEN5 3500X

RAM :XPG 3200MHZ (2x8)

ANAKART :GİGABYTE B450M H

SSD :HS SSD E1000 512G

PSU :650W

• Fazla anlamam ama işlemci kaynakli olabilir yani isiniyor olabilir.Garantin varsA servis yolu görünür garanti yoksa parcalari tektek söküp tekrar tak isi degerlerini kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Ekim 2022; 2:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu marka model nedir birde işletim sisteminiz ? Sistem yeni mi toplandı ya da bayagidir kullaniyormusunuz reset atma işlemi genellikle donanımsal olabilir psu yetmeyebilir kaliteli bir psu varsa sorun değil thermal macunlarinizin iletkenliği gitmiş olabilir yenilemeniz lazim Windows sürümünde en son uptade leri yapmaya özen gösterin suanlik bunlar geliyor aklıma kolay gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

anladım bende psudan kaynaklı olduğunu düşünüyordum teşekkürler

• Selam arkadaşlar bilgisayarım rust oyununu oynarken kendi kendine res atiyor ama gt5 offline giriyorum saatlerce hiçbir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.