Şimdi Ara

Bilgisayar Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun suredir kullandıgım modem sabah bilgisayar başına geçtigimde sapıtmaya başladı modemin yanındayım fakat 1/5 ile cekiyor fakat wirelesse telefona baglandıgımda evin heryerinden hatta bahçeden cok iyi cekip video izleyebiliyorum.Şuan en fazla bir internet sitesine girebiliyorum ttneti aradıgımda evinize gayet iyi internet yolladıklarını söylediler ki dogru.Bilgisayardan nasıl halledebilirim yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bilgisayar Wireless Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myto_ -- 24 Ekim 2014; 21:55:54 >

• Yardım bekliyorum.
  • Telefondan iyi cekiyorsa sorun laptop un wireless kartinda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar bazen cekemeyip baglantı koptugu anda telefondan istedigim heryere baglanabiliyordum,en iyi haliyle 2 cekiyor laptop o da fazla dayanmıyor.
  • Myto_ M kullanıcısına yanıt
    Wireless sürücüsünü kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin.

Sorun devam edecek olursa bu sefer wireless sürücüsünü güncelleyin.
  • Wireless sürücüsü güncelleyin. Düzelmezse wireless kartında bozukluk olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surucu modeli 2011 diyor fakat guncellemeye kalktıgımda en gunceli bu diyor.Baktıgımda bendeki atheros wireless fakat benim pc işlemci intel.İntelin wireless driverini mi indirmek zorundayım?

Bilgisayar Wireless Sorunu Bilgisayar Wireless Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myto_ -- 25 Ekim 2014; 13:23:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Yazdıgım gibi kaldırıp tekrardan kurdum hiçbirşey degişmedi,surucu 2011 diyor ve en gunceli bu diyor.
  • Kartta problem olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.