Şimdi Ara

Bilgisayar Yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sitede Yeniyim Tüm Konuları İnceledim Buna Ragmen Şu Soruna Hiçbiri Cevap Çıkarmadı:

Ben geçen gün oyun oynarken bilgisayar birkaç saniyeligine kastıgından beri bilgisayar yavas arkadaşlar normalde bir oyun 10 sn de açılıyorsa şimdi 15 saniyede falan açılıyor.[Mesela Left4Dead2 açarken loading... ekranı 12.5 saniyede açılıyorken suan 18.6 saniyede açılıyor.(Ölçtüm :D)]

Ayrıca Dosya transfer hızı 10mb iken suan mp3e attıgım sarkılar 2.34mb ile atıyor.
    Sorunuma Bir Çözüm Bulun Gün Geçtikçe Daha Kötü Oluyor.
    Bilgisayarın Özellikleri ve 17:30 07.06.2013 Tarihine Ait Sıcaklık Degerleri İmzamda Mevcut.

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurYurumez -- 7 Haziran 2013; 18:10:43 >

• Yeni bir program yüklediniz mi?
  • Bir tek norton antivirus
  • nortonu kaldır onun yerine essential kur ve superantispywareyle bilgisayararını tarat. trojen şüphen var comodoyu öneririm takıldıgın yer olursa mesaj atarsın yardımcı olurum.
  • cclenaner programından "başlangıç" bölümüne tıklayın.bilgisayarın başlatıldığında hangi programlar,dosyaların açılmamasını istiyorsanız ilk pasif,sonra sil yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanaslan789

cclenaner programından "başlangıç" bölümüne tıklayın.bilgisayarın başlatıldığında hangi programlar,dosyaların açılmamasını istiyorsanız ilk pasif,sonra sil yapın

bunu yaptım yinede cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55_halojen

nortonu kaldır onun yerine essential kur ve superantispywareyle bilgisayararını tarat. trojen şüphen var comodoyu öneririm takıldıgın yer olursa mesaj atarsın yardımcı olurum.

deniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.