Şimdi Ara

Bilgisayara görüntü gelmiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok mahalle servislerine vermem Gıgabyte Istanbul servisiyle iletişime geçip onlara gönderecem yaparlar galiba :D
  • berkecs58 B kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi anakartın tamiri olmuyor eğer basit bir şey değilse atıyorum kapalitör arızalıdır onu değiştirirler bunlar basit şeyler ama basit bir arıza değilse anakart tamiri yapılmaz
  • Ben baktırdım buradaki tamirciye de kondansatörler de bir sorun yok dedi bence anakart ın chipsetlerin de bir sıkıntı var gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecs58

Ben baktırdım buradaki tamirciye de kondansatörler de bir sorun yok dedi bence anakart ın chipsetlerin de bir sıkıntı var gibi geliyor.

Onu anlayamazsınız işte garantisi var mıydı anakartin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

anakart tamiri yapılmaz

Arkadaşın dediği gibi anakart tamir edilmez ve/veya edilemez. Garantisi varsa bire bir değişim olur en kötü karşılığı kadar alışveriş çeki verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 14 Haziran 2015; 0:31:06 >
  • Garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkecs58 -- 14 Haziran 2015; 0:36:37 >
  • quote:

Garantisi yok.

O zaman yeni anakart yolu gözüktü size malesef

• quote:

Güç kaynağı çalıştı kardeşim sorun anakart ta teknik servis ellemedi anakartı gıgabyte kendi servisine göndericem bakalım kaç para isteyecekler hayırlısı :D

Hayırlısı olsun hocam verdiğinde kaç para tuttuğunu söylersen sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeşim yazarım buraya :D
  • Arkadaşlar anakartın garantisi varmış arena bilgisayarı aradım gönderin bize kargoyla dediler bende yurtiçi kargoyla gönderdim bana ürünü takip etmek için kod verdiler şimdi baktım gıgabyte yetkili servisine gönderildi yazıyor bakalım gelsin müşteri hizmetleri 1 haftayı gözden çıkar dediler bakalım hayırlısı
     Bilgisayara görüntü gelmiyor? Bilgisayara görüntü gelmiyor?

• Selam aynı sorun bendede var.Bilgisayar bir sefer açıldı sonra anlık bir donma oldu.Bende güç düğmesinden kapadım.Tekrar açarken açılış bip sesi gelmedi ve görüntüde gelmedi.Böyle olunca CMOS ve BIOS resetleri yaptım yine fayda etmedi.RAMleri çıkartıp anakartın uyarı vermesini bekledim ama maalesef anakartta uyarı vermedi.
    Anakart daha dün alındı, aynı gün monte edildi.

Asus Z97-A

Videosu;https://www.youtube.com/watch?v=zYBLdmvTDqQ
  • Aynısı bende de oldu CMOS ve BIOS resetleri bende yaptım ama ben ram leri cıkardım mı ses geliyordu garantisi varmış verdim arena bilgisayara bakalım yetkili servise gitmiş . Sende ver servise yapsınlar yeni almışsın zaten.
  • berkecs58 B kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman garantisi varsa gereken yapılır büyük ihtimalle değişim alırsınız arıza ciddiyse
  • acaba bir üst modelinimi gönderirler aynısını mı merak ettin
  • Mesajları okurken bi yerden sonra sıkıldım okumayı bıraktım.
    Eğer sorun çözülmediyse anakartın bios pilini değiştirmeyi deneyin.
    Son şans. Aynı sorun bende oldu sorun işlemciden kaynaklandı sökdüm temizledim çalıştı anlamadım . :)
  • Yok kardesim cpu dan degil sorun anakart kesinn

• quote:

acaba bir üst modelinimi gönderirler aynısını mı merak ettin

Aynısını gonderirler üst modelini bazen gonderebiliyorlar ama cok nadir

• Hle şükür anakartın tamiri yapılmış kargoluyolar sonunda

• quote:

Hle şükür anakartın tamiri yapılmış kargoluyolar sonunda

Hayırlı olsun neymiş sorun peki

• problemini bende bilmiyorum daha elime gelmedi kargoda galiba sadece biz onardık dediler .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.