Şimdi Ara

Bilgisayara görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu..Abim bilgisayarı uyku moduna almış.. Sabah kalktığımda güç düğmesine bastığımda 3 dıt sesi geliyordu..İnternetten araştırdım ram ile alaklı oldugunu söylediler..Taktım çıkardım..Dıt sesi kayboldu..Normal çalışmaya başladı..Fakat monitörüme görüntü gelmedi..Halada gelmiyor..

Ekran kartını 3 4 kez takıp çıkardım..Yuvayı fırçayla temizedim..Bilgisayara kurutma makinesi tutarak bütün tozlarını bile aldım.. Ekran kartını çıkartıp anakarta taktım monitörü yinede gelmedi..
    İşlemcinin fanı çalışıyor...Ekran kartının fanı çalışmıyor..Fakat pc açıkken ekran kartı ısınıyor..Sorun nedir arkadaşlar. ? Çok anlayan birisi değilim.. Yardımcı olursanız sevinirim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle ekran kartını çıkartıp yeniden yuvasına tam ve doğru oturacak şekilde takın, ekran kartının 4,6 veya 8pinlik güç bağlantısını (varsa) gerçekleştirin.

Sorun devam ederse ram(ler)inizi tek tek ve farklı slotlara tam ve doğru oturacak şekilde takıp deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Öncelikle ekran kartını çıkartıp yeniden yuvasına tam ve doğru oturacak şekilde takın, ekran kartının 4,6 veya 8pinlik güç bağlantısını (varsa) gerçekleştirin.

Sorun devam ederse ram(ler)inizi tek tek ve farklı slotlara tam ve doğru oturacak şekilde takıp deneyiniz.

Ekran kartı 6 pinli.. 3 kere takıp çıkardım..Vidasını sonuna kadar sıktım..

Ram kısmııda fırçayla temizledim 4gb tek slot ramim var..Diğerine taktım..Yine aynı sorun devam ediyor..Ekran kartı 6 pinli.. 3 kere takıp çıkardım..Vidasını sonuna kadar sıktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brookville -- 18 Temmuz 2014; 15:04:06 >
  • Tekrar ekran kartını ve rami çıkardım tekrar taktım..Sorun hala devam ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

Tekrar ekran kartını ve rami çıkardım tekrar taktım..Sorun hala devam ediyor..

monitörü anakarta bağladığınızda bile görüntü gelmiyorsa ekran kartı sorunlu değil.
  • güç kaynağı veya ramler yanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

güç kaynağı veya ramler yanmış

Nereden anlayabilirim peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Monitöre görüntü gelmiyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ramleri başka bilgisayara takın. çalışmazsa ramler çalışırsa psu yanmış
  • Guc kaynağını veaya ramleri farkli bilgisayarda deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ramleri başka bilgisayara takın. çalışmazsa ramler çalışırsa psu yanmış

quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Guc kaynağını veaya ramleri farkli bilgisayarda deneyin

O bilgisayarı nereden bulacağız bakalım :) Çok teşekkür ederim..

• Eğer imkanınız varsa başka bir ekran kartını geçici olarak kendi anakartınıza takıp deneyiniz

Sorun devam ederse ve yine imkanınız varsa bu sefer farklı bir rami geçici olarak anakartınıza takıp deneyiniz.
  • quote:

Eğer imkanınız varsa başka bir ekran kartını geçici olarak kendi anakartınıza takıp deneyiniz

Sorun devam ederse ve yine imkanınız varsa bu sefer farklı bir rami geçici olarak anakartınıza takıp deneyiniz.

onboardı denemiş yine açılmamış iyice oku yazıları
  • emin olamadım..Yine denedim onboardla aynı sorun..Ekrana görüntü gelmiyor..
  • quote:

quote:

Eğer imkanınız varsa başka bir ekran kartını geçici olarak kendi anakartınıza takıp deneyiniz

onboardı denemiş yine açılmamış iyice oku yazıları

Ben yazıları gayet iyi okuyorum, senin yazmak için yazdıklarını da okuyorum ama senin yazdıklarına laf etmiyorum.

Üslubunu düzelt, haddini de bil !...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.