Şimdi Ara

Bilgisayara Güç Gidiyor Ama Windows Başlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi power tuşuna bastığımda 10'da 9'unda windows başlamıyor. Random olarak ekran geliyor. Bilgisayar açıldığında fan çalışıyor, klavyenin ışıkları yanıyor ama sonrasında 3 saat de beklesem (Sabır taşı kesildim ama bekledim ciddi ciddi) açılmıyor. Sürekli açıp, güç tuşuna abanıp; tekrar kapatıp, bir daha açmam gerekiyor (Bu süreç en az 3 kere sürüyor. Genelde sıkılıp kapatıyorum bilgisayarı) . Sonra akşama doğru bahsettiğim gibi rastgele açılıyor. Gerçi bu sorun oyun için trainer indirdiğimden sonra başladı. Bilgisayar bir anda ses çıkarıp dondu. Hemen akabinde kapattım laptopu. Sonrasında da bunlar oldu. (Belki rastgelmiştir bu olay). Sebebi sizce ne olabilir? Sanki işlemciye çoğu zaman yeteri kadar güç gitmiyor da ancak gittiği zaman bilgisayar tam olarak işlevine devam edebiliyor gibime geliyor. Teşekkürler şimdiden

• bios ekranı geliyorsa işlemci ile bi sorunun yoktur.
    sistemi formatlamayı dene sorunun yazılımsal
  • İşte bios ekranı gelirse bilgisayar açılıyor. Çoğu zaman laptop ekranında oynama dahi olmuyor. Yani bios startup dahil hiçbir şey açılmıyor sorunum da burada zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.