Şimdi Ara

Bilgisayara potansiyometre bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi potansiyometreyi bilgisayara nasıl bağlayabilirim ? Amacım direksiyon setime pedal yapmak. Potansı usb ile bağlamam gerekiyor ve bağlamak yetmiyor ayrıca gamepad olarak falan görmesi gerekiyo yani oyunların bunu tanıması gerekiyo. Gamepad üzerindeki analogların potans bağlantısı geldi aklıma ama oradaki kablo bağlantısı da çok sağlıklı olmuyor açıkçası. Devreler ufak olduğu için ince kablo kullanmak gerekiyo ince kablolar da hemen kopuyorlar. Sağlıklı bir yöntem arayışındayım. Eğer potansı bilgisayara bağlayabilirsem projem bitince burada da yeni bir konu açacağım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda "h-shifler yapımı" başlıklı bir iki tane konu var orları inceleyebilirsiniz hem mekanik hem elektronik bilgileri veriyor. oldukça faydalı.

daha detaylı araştırmak isterim dersen arduino tabanlı bir sistem yapabilirsin. Nano işini oldukça görecektir. analog ve dijital girişlerle işini oldukça görecektir. bilgisayardan oyun konsolu olarak tanınmasını sağlayacak driverler de var. (en azından ben öyle biliyorum). çinden 2-3 dolara alabilirsin.
  • Onlar uzun hikaye be hocam ama sağol yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Bağlayamadım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.