Şimdi Ara

Bilgisayara Ram aldım açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart

bilgisayarda 4 gb 1600 mhz ram vardı.
    8 gb 1600 mhz aynı marka ram aldım. ama düğmeye bastıgımda ekran gelmiyor. güç dügmesine basılı tutuyorum tekrar acıyorum 2 3 denemeden sonra açılıyor sebebi nedir ? Ramların yerlerini değiştirdim olmadı güç kaynağı 500 watt güç kaynağı yazmış millet ama ram 2 watt ram alıyor. alakasız anakart 24 gb ye kadar ram destegi var.

SiSTEM özellikleri
    Amd Fx6 3.300 mhz
    1 gb 256 bit ekran kartı
    2 adet hard disk

• anakartın desteklememesi yüzünden değil 32gb ram desteği var.bu durumda eski raminle düzgün çalışmıyor olabilir 8gb rami tek başına takıp denedin mi?o şekilde de çalışmıyorsa anakartın ram seçiyor demektir başka bir model al aynı marka olması gerekmiyor.
  • 4gb ram takili iken 8 gb rami takiyorsaniz zaten acilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saçma kanıya nerden vardınız acaba :) ? sallamayın bari tabiki çalışır ama ya anakart ram seçiyor yada başka bir sorun var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar açılıyor ama söyle
    ramları taktım dügmeye basıyorum fan çalısıyor sonra duruyor. sonra güç dügmesine basılı yutup tekrar kapatıyorum tekrar acıyorum gene ekran gelmiyor aynı işlemi tekrar yapıyorum güc dügmesine basılı tutup kapatım acıyorum açılıyor. Ram cıkartınca sıkıntı yok
    rami dün aldım vatanbilgisayardan Gskill diye bi marka ram sogutmalı 8 gb 1600 mhz
    4 gb ram de aynı marka 1600 mhz sorun ne anladım
    suan açık bilgisayar bakıyorum 12 gb ram gösteriyor ama açılırken hep böyle mi yapacağım ?
  • Söyle bisey daha var bilgisayar açılırken biosa giriyorum mhz si 1333 gözüküyor 12 gb yazıyor
    2 ram de 1600 mhz vatan bilgisayardan alındı. :S
  • Biosu pilini çıkarıp resetle yani fabrika ayarına al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.