quote:Orijinalden alıntı: jawenk vakit yoktu fazla uğraşamadım inş iyi olmuştur. /> /> avatarındaki sen misin ?
quote:Orijinalden alıntı: jawenk vakit yoktu fazla uğraşamadım inş iyi olmuştur. /> /> avatar mesaj uyumu
quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: jawenk vakit yoktu fazla uğraşamadım inş iyi olmuştur. /> /> avatarındaki sen misin ? johnny Sins idolüm onun için avatarımda ve giflerimde sıkça yer veririm kendisine
quote:Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız AGA Hangi Programla yaptın emegıne saglık quote:Orijinalden alıntı: T-72 Uğraştım ama pek de güzel olmadı sanki Harikasın telefonu nereden buldun? quote:Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi Z E K I C E Gercekten... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK_ -- 11 Nisan 2011; 0:32:51 >
quote:Orijinalden alıntı: Gabri3L quote:Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız Forum kapanabilir. İnternet silinebilir.
quote:Orijinalden alıntı: zümrüdüanka kuşu quote:Orijinalden alıntı: ExSeLaNS @syt55 O nasıl bir penis abi öledir öle
quote:Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe Portaldaki gibi bir alet yapardım ben. Onu yapacak alet edevat varken pc niye yapmıyoruz :D