Şimdi Ara

Bilgisayara uyumlu ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım baya eskidi artık ferrarisi var ama şahine biniyor denilcek duruma düştüm(arkdaşlar böyle dalga geçiyor) Counter Strike global offensive oynuyorum buyun ayarlarım kapalı max 110 fps alıyorum artık ekran kartı alma zamanım geldigini düşünüyorum sistemim şöyle ;
    MB: MSI H67MA-E45 (B3)
    CPU: Intel i7-2600 3.40 GHz
    Video: ZOTAC 9600GT 1GB 256 BIT DDR3 PCI-E X16
    Headset: Logitech G35
    HDD : Western digital 320 GB
    SSD : SanDisk 128GB
    PSU : Thermaltake TR2 RX 550W
    Case : ZALMAN Z11 Plus
    LF: Cooler Master x4 120 BLUE LED Fan
    Mouse: Razer Taipan
    Mousepad: Steelseries QcK Counter strike Global Offensive limited edition
    Keyboard: Logitech G710+
    Monitor: LG Flatron W2243S böyle bir bilgisayarım var ve oyun oynayamıyorum desem doğrudur oyunlarda herşeyi kapatıp oynuyorum neden böyle oldu bu ekran kartı anlamış değilim özellikleri yazmamın sebebi alacagım ekran kartı anakarta uymaz psu yetmez demeleridir böyle birşey varmı bilmedigim için yardım istedim
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx770-twinfrozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP bu ekran nı almaya düşünüyorum acıkcası 1100 lira gibi bi bütcem var kart limitim o kadar yardımcı olursanız minnettar olurum.

• Psu 12v kanalından 450w civarı güç veriyor, yine de değer tablosunu kontrol edin, psu bu civarda güç veriyorsa R9 280 f/p olarak iyi seçim olur, 2gb'lık kartları tercih etmeyin.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    450 yazıyor hocam bu baziları psu kaldırmaz filan diyor yeni ekran kartlarını
  • zotac iyi değil flan dendi bende msi asus kartlara yöneldim.
  • R9 280 alman iyi olur, Psu kaldırır.

GTX770'e bu saatten sonra para verilmez, karşılığında R9 280X olur ama o da R9 280'den neredeyse 150 TL daha pahalı, arada ki fps farkı ise 5 civarı filan kabaca, değmez yani en alınası f/p kartı şu ara R9 280'dir.

600-620 TL'ye satılıyor, GTX770 ile arasında ki farka da çok rahat güçlü psu alabilirsin.

• R9 290 için psu'yu yenilemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz53

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-290-directcu-ii-oc-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html bunların arasındaki fark ney 280 yerine 290 alabilirim fiyat yönünden rahatım.

r9 290 / 290x yerine
    GTX 970 (150W TDP) alırsan
    PSU rahatlıkla yeter

elindeki PSU
    R9 290 a da yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 28 Şubat 2015; 9:57:05 >

• Teşekkürler tercihim 290 dan yana oldu pazartesi inşallah almaya gidicem.
  • Eski ekran kartiniza talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 280 alabilirsin rahatlikla

• Cowinenge kullanıcısına yanıt
    biraz geç kaldın be hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: horoz53

biraz geç kaldın be hocam :)

Neyse hayirlisi be hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.