Şimdi Ara

bilgisayarcı komedisi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
71
Favori
32.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece güldüm la ya
  • Biraz daha anlatin hadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim cafeci bi sistem toplamis arkadasin birine islemci fx 8350 ekran karti gt 630 4 gb her oyunu sorunsuz oynatir diyo.Hani 4 gb ya :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seylem kullanıcısına yanıt
    ooouvv adam çok ince düşünüyor.
  • Onune gelen pc dukkani aciyor.Olacagi bu ne bekliyorsunuz ki

• Bir up cekelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hikayeler bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

Abimin Pc bozulmuş, şehirdışında olduğu için ben müdahele edemiyorum tabi. Bi arkadaşın tanıdığı bi bilgisayarcı var oraya götüreyim bari dedi.
    Bende tamam götür dedim. Akşam üzeri aradı ve geçen diyalog şu şekilde;

Abim: PC' yi yapmışlar, sorun düzelmiş
    Ben: Nesi varmış, ne yapmaşlar makinaya?
    Abim: Sistem falan kurmuşlar ama anlamadım tam
    Ben: Kaç para ödedin? (Piyasayı bildiğim için söylediği rakamdan neyin değiştiğini tahmin etmeye çalışıcam ;))
    Abim: 50 TL (Sadece sistem kursalar fiyat çok, hem sistem hemde parça değişimi ise fiyat az geldi kulağa)
    Ben: Ne değiştirmişler peki?
    Abim: Bilmiyom dur kendisine vereyim telefonu anlatsın
    Bilgisayarcı: Abicim bilgisayarın kömürleri yanmış onları değiştirdik
    Ben: (3-5 sn'lik dumurdan sonra) Evvelde çok ısınıyodu meret demek kömürlerdenmiş, Elinize sağlık. Biraderi versene telefona
    Abim: Noldu bizimoglan?
    Ben: At ordan helalinden 30Lira daha fazlada verme, Bidaha da önünden geçme arkadaşın

• La nedir bu kömür muhabbeti komurlemi çalışıyor bilgisayarlar milleti iyi kandiriyorlar hiyarlar

• ben kömür hikayesini okumamışım galiba.şuan fatla error verdim.
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    bu kömür muhabbeti iyi sardı.
    işyerinde kullandığımız aletlerin motorlarında küçük kömür denilen parçacıklar varmış. motorun dönmesini sağlıyormuş. bi abime sormuştum. zamanla bitiyorlar.çıkarp göstermişti bana.
    acep işlemci fanındaki küçücük motordaki kömürden mi bahsediyorlar. bilen biri yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kreat

bu kömür muhabbeti iyi sardı.
    işyerinde kullandığımız aletlerin motorlarında küçük kömür denilen parçacıklar varmış. motorun dönmesini sağlıyormuş. bi abime sormuştum. zamanla bitiyorlar.çıkarp göstermişti bana.
    acep işlemci fanındaki küçücük motordaki kömürden mi bahsediyorlar. bilen biri yok mu?

Yok hocam ben bilgisayar okudum fan açtım kaç kere öyle bişey yok suan gemi inşaat okuyom o ayri
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    orda da yok demek

• ben bugüne kadar denk gelemedim cahil bilgisayarcıya ama teknosa,bimeks falan çalışanlarından da bi şey anlayan göremedim o insanları nasıl işe alıyorlar anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 3 Ekim 2014; 12:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

ben bugüne kadar denk gelemedim cahil bilgisayarcıya ama teknosa,bimeks falan çalışanlarından da bi şey anlayan göremedim o insanları nasıl işe alıyorlar anlamam

Siz öyle söyleyince bir anım aklıma geldi.Laptop bölümünde gezerken müşterinin biri görevliye sordu:
    -Ben ayrı bir klavye alsam bunda çalışır değil mi?
    Görevli:
    - Bir dk sorayım. dedi.
    Görevli öyle deyince ben de adama "çalışır abi çalışır" dedim.

Vaziyet böyle. Neye göre bu görevlileri işe alıyorlar ben de bilmiyorum. Bu usb değil mi arkadaş ne bağlasan çalışır. Tak Kullan cihaz değilse zaten sürücüsü verilir yanında.

• Yine bu konuya geri döndüm :D
    neyse vallaha vatanda çalışanlardanda bazıları çok iyi harbiden bazıları boş msi laptop var bende adam ona çok ısınır diyor lan i7 var 100 C termal dayanıklılığı su kaynatırım istersem ısınsa nolacak?
    bazılarıda vitrin sistemine cod kurmmuş onu oynuyor la verde biz oynayak sen çalışansın dimi çalış o zaman!
    Neyseki ben bilmeyenle muhattap olmuyorum ordaki illa ilgili bilgili birini bulursunuz...
  • Bilgisayarcıya PC satacağınıza çöpe atın daha iyi.
  • Yok mu başka

• Benim 500 gb hardiskime 15 lira teklif etmişti sinir oldum. dükkanı terk ettim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.