Şimdi Ara

BİLGİSAYARCILAR VE OLMAK İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLARIMDAN BAZILARI bilişim sistemleri MÜH. BAZILARI bilgisayar MÜH. bazıları da YAZILIM müh. iyi diyor

bilişimE GİDENLER SONUNDA BANKALARA FALAN MÜDÜR DE OLABİLİYOSUN DİYOLAR
    bilgisayara gidenler TÜM AYRINTILARIYLA BİZ ÖĞRENİYORUZ BİZ EN İYİLERİYİZ DİYOLAR
    yazılımcılar VE bilişimciler BİZ ANTİRİK KUNTİRİK DONANIM BİLGİLERİ GÖRMÜYORUZ DİREK YAZILIMLA İLGİLENİYORUZ DİYOLAR

mesela bilgisayar müh.leri kablonun içindeki renklerin hangi sırayla olmasını hangisinin nasıl yerde olamsını elle tutarak görüyolar biz programı yazarken sadece neyin nasıl çalıştığını öğreniyoruz ve kodu yazıyoruz DİYOLAR

O ZAMAN BİZ NAPCAZ HANGİSİNE GİTCEZ??
    GİDENLER VE GİTMEK İSTİYENLER YORUMALRINIZI BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM

• Hepsi aynı istediğine git.
  • farklılıklarını yazdım işte

yöneticiliğide görüyosun mesela bilişimde
    ??
  • IZLICANA ŞU KONUYU TARTIŞSAK ?
  • up and uping
  • Bilgisayar ile ilgili bir iş yapmak istiyorsanız, gireceğiniz bölümden çok kendinizi nasıl ve ne yönde geliştireceğinizi düşünün.

İş ilanlarına da göz atarsanız, (örneğin) yazılım için bölüm adından çok hangi programları etkin kullanma bilgisi istediklerini görürsünüz.
    Yazılım için durum böyle.Ama yok ben Aselsan gibi bir kurum istiyorum derseniz kesinlikle mühendislik derim.
  • bilgisayar mühendisliğine puanı yetmeyenler bilişim ve yazılıma gidiyor. fark bu.
  • örneğin bi komutu yeni yapılmış herhangi bir donanıma uygulatmak için bilgisayar müh. okumam mı gerekiyo
    yazılımda da bunun nasıl işlediğini gösteriyolar ama uygulamalı olarak elle tutulur şekilde değil sadece onun ne işe yaradığını düşünerek komut verdiriyorsun diye biliyorum

kafam karışık hangisini tercih etsem diye
    küçüklükten beri bilg. müh. istiyorum ama gidenler bize gel bizimki daha iyi diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin135 -- 27 Haziran 2013; 17:26:07 >
  • Benim çalıştığım/staj yaptığım yerde Bilgisayar Mühendisi çalışan var.
    (Abartıyorum) Bir ekran kartı ile ethernet kartını birbirinden ayıramaz ama inanılmaz html, javascript ve php bilgisi var.

Sen yine puanın yeterse mühendislikten şaşma.Dediğim gibi sonrası senin elinde.
  • Kendinizi geliştirin diplomaya gerek yok! (Odtü, İTÜ hariç)
  • ŞU MİSAFİRLERDE ÜYE OLSADA BİŞİLER DESE BİZE 14 TANE MİSAFİR VAR YAZIN BİŞİLER DOSTLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.