Şimdi Ara

BILGISAYARDA 1 SANIYELIK ANLIK DONMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkarmaz sanane kardesim dersin sen bilgisayarı tamir ed Sanane işletim sisteminden. De sözleşmemi yaptın vin7 kullancam diye ama emin olmak İÇİN gene bir sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omarom kullanıcısına yanıt
    tamam deneyeceğim söylediklerini sağol tekrar
  • umutcertel U kullanıcısına yanıt
    Sorunun ekran kartının driverinden kaynaklanıyor olabilir hocam. Bende de aynı sorun vardı. Bu sorun işlemci ile ekran kartının anlaşmazlığından kaynaklanıyor. Yani işlemcinin boost özelliği devreye giriyor dolayısıyla harici ekran kartıda devreye giriyor. Normalde direk ekran kartının devreye girmemesi lazım. Siz bunu normalde ablayamazsınız bende turbo boost ışığı vardı notebookta anlık donma olduğu zaman hemen o ışık yanıp sonüyordu. Eski driverleri deneye deneye en sonunda farklı bir sürümde buldum çareyi. Yaklaşık 1 senedir eski driveri kullanmak zorunda kaldım ama geçenlerde düzelttiler sorun yok şuan Allah'a şükür:)
    Çok gıcık bir durum hocam o hatta windowsta bildirim çubuğu ayarlara falan tıkkayınca saniyenin 10 da biri gibi donma yapıyor.

• hdd aşırı yüklenme sonucu olduğunu düşünüyorum
  • Sürücü diye düşündük bios ubdate yapsın yeni temiz bir kurulum yapsın en güncel driverleri kursun söledik bakalım ne çıkacak bizde merak ediyoruz bu sorunla çok karşılaşan arkadaş var cözelim konu kapansın

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    İnanması güç dün gece McAfee antivirüsü sildim windows defender i etkinleştirdim yaklaşık 2 saat spotify desktop ile birlikte full grafik league of legends oynadım en ufak bir aksama olmadı :) galiba sorun McAfee
    Bana çözüm olan McAfee yi kaldırmak oldu fakat mümkünse konu pazartesi gününe kadar açık kalsın. Pazartesine kadar sorun tekrarlanırsa bahsettiğin gibi bios update yeniden kurulumu vesaire vesaire işlemlerini yapar sonuçları bildiririm
  • Temiz kurulum yapmanı öneririm
    Hasar görmüş dosyalar olmuş olabilir
    Sorun programsal olduğu ortaya çıktı ama tekrar sirayet ederse yazarsan sevinirim

• Bios ubdate her pc ye yapılmalı hata düzeltme ubdate ile olur işlemci RAM destekleri bişi ubdate ile gelir süricünüz de en güncelini sitesinden kurmanız

Biz teşekkür ederiz

aynen sorun tekrarlanırsa diye konuyu kapatmayalım dedim sorun tekrar ettiği an önerilerini deneyeceğim sorun sonlanmışsa da bildiririm... tekrar herkese ilgileri için teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.