Şimdi Ara

bilgisayarda 2 monitör birden kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı 2 monitör halinde kullanmak istiyorum ama dvı çıkışım bozuk yani ona taktığımda çalışmamıştı o yüzden 1 vga çıkııyla iki monitörü birden kullanmak istiyorum hani bir monitörden film açarsınız diğer monitörden yazı yazarsınız ya ondan işte yada bir klasörü sürükleyip diğer masaüstünde görmek istiyorum resimlerim aşağıda ekran artım amd radeon hd 7570 bunu nasıl yapabilirim yada iki monitörü kasaya bağlamak için hangi aparatı almalıyım yani demek istediğim amacım şu monitörlü olan resim ve bu monitörleri pcye nasıl bağlayacağım

EDİT: yazım hatası

bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma bilgisayarda 2 monitör birden kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanys -- 19 Mart 2016; 18:07:00 >

• takip
  • ekran kartının iki çıkışının da çalışması gerekiyor diye biliyorum. Bu iki çıkışa monitörleri bağlayıp ekran ayarlarından 2 mönitör secilmesi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardailmene

ekran kartının iki çıkışının da çalışması gerekiyor diye biliyorum. Bu iki çıkışa monitörleri bağlayıp ekran ayarlarından 2 mönitör secilmesi gerek

Vga cogaltici kullnamaz miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğaltıcı kullanırsan iki monitöre de aynı görüntü gider. Birinde film izlerken diğerinde başka iş yapamazsın çünkü sistem tek monitör gibi görür. Senin istediğin gibi olması için 2 çıkış olması şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Çoğaltıcı kullanırsan iki monitöre de aynı görüntü gider. Birinde film izlerken diğerinde başka iş yapamazsın çünkü sistem tek monitör gibi görür. Senin istediğin gibi olması için 2 çıkış olması şart.

böyle birşey kullanamaz mıyım ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Kullanamazsın. Monitörlere ekran kartından ayrı çıkış olması lazım.
  • quote:

Kullanamazsın. Monitörlere ekran kartından ayrı çıkış olması lazım.

işte benim ekran kartında bir hdmı birde vgı çıkışı var ben vgı' lı monitörümü buna bağlayıp hdmı'yıda ekran kartındaki hdmı girişine takacağım.yani iki ayrı çıkış olacak. resimdeki gibi ekran kartım dvı çalışmıyor vgı'yı birine hdmı'yı birine

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanys

quote:

işte benim ekran kartında bir hdmı birde vgı çıkışı var ben vgı' lı monitörümü buna bağlayıp hdmı'yıda ekran kartındaki hdmı girişine takacağım.yani iki ayrı çıkış olacak. resimdeki gibi ekran kartım dvı çalışmıyor vgı'yı birine hdmı'yı birine

O şekilde olur.

• quote:

quote:

quote:

O şekilde olur.

çok teşekkürler peki ekran kartım destekliyor mu amd radeon hd 7570

• quote:

quote:

quote:

quote:

O şekilde olur.

çok teşekkürler peki ekran kartım destekliyor mu amd radeon hd 7570

Destekler tabiki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.