Şimdi Ara

Bilgisayarda Key-logger varmı yokmu nasıl anlarım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz298

ram kullanı düştümü?

Hayır yavaş yavaş yine çıkıyor şuanda 4 gb kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

kardeş senin problem şimdi anlaşıldı..
    gördüğüm kadarıyla browser.exe isimli uygulama sistemini sömürmekte task managerda bir çok yeri işgal etmiş bu virüs değil o nedenle tespit edemedik bu bir worm olmalı..
    bunu silmen gerekiyor malwarebytes indirip kur sistemini komple tarat..
    veya hijackthiste browser.exe kutucuklarını işaretleyip fixle.. senin ramin belalısı bu..

Hocam yani yandex mi fakat ayılardır kullanıyorum neden şimdi böyle oldu

belki yandexe istemin dışında kurulan bir eklenti veya dediğim gibi bulaşan bir worm neden oluyor olabilir zira toplamda oldukça ram kullanıyor gibi görünüyor..
    yer imlerini yedekledikten sonra yandexi komple bi kaldırıp tekrar bi kur istersen veya kaldırdıktan sonra bi zaman tekrar kurmadan kontrol et sistemin tekrar eskisi gibimi oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

kardeş senin problem şimdi anlaşıldı..
    gördüğüm kadarıyla browser.exe isimli uygulama sistemini sömürmekte task managerda bir çok yeri işgal etmiş bu virüs değil o nedenle tespit edemedik bu bir worm olmalı..
    bunu silmen gerekiyor malwarebytes indirip kur sistemini komple tarat..
    veya hijackthiste browser.exe kutucuklarını işaretleyip fixle.. senin ramin belalısı bu..

Hocam yani yandex mi fakat ayılardır kullanıyorum neden şimdi böyle oldu

belki yandexe istemin dışında kurulan bir eklenti veya dediğim gibi bulaşan bir worm neden oluyor olabilir zira toplamda oldukça ram kullanıyor gibi görünüyor..
    yer imlerini yedekledikten sonra yandexi komple bi kaldırıp tekrar bi kur istersen veya kaldırdıktan sonra bi zaman tekrar kurmadan kontrol et sistemin tekrar eskisi gibimi oluyor..

Tamam hocam deneyeceğim

• Yandexin ruslara ait olduğunu biliyoruz ve Türkiye'ye önem vermesinin ardında başka cikarlar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yandex kullanma taraftarı değilim. Konuyla ilgisiz ama bilgilendireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Yandexin ruslara ait olduğunu biliyoruz ve Türkiye'ye önem vermesinin ardında başka cikarlar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yandex kullanma taraftarı değilim. Konuyla ilgisiz ama bilgilendireyim

Hızlılığını seviyordum fakat bu sorun baya sıktı canımı sanırım artık başka bir browser deneyeceğim. çünkü yandex'i kapattığımda ram kullanımı bayağı düşüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.