Şimdi Ara

Bilgisayarda telefon kartı virüsü silemiyorum ! (Help Mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öyle bir virüski ne kadar yol denersem denim silemiyorum

Sizden yardım bekliyorum.

şimdi açıklamaya başlıyorum resimli olarak

ilk önce bilgisayara normal kart okuyucu ile bilgisayara bağlayıp normal şekilde çalıştırıyorum

karta giriş yapıyorum ve karşıma normal olarak telefonda kayıtlı olan dosyalar çıkıyor,setup ise virüsdür.

Sonra virüsü silmeye çalışıyorum o anda ortadan kaybolup böyle bir şey olmadığını söylüyor ve silinmiyor.

Normal kart içindeki resimler haricinde dosyaları açabiliyorum ama sadece 1 saniye geçtikten sonra donuyor (Video,müzik).
    Bende kartı biçimlendirmeye çalışıyorum hızlı veyahut yavaş her ikisinide denedim

Anti virüs olarak kaspersky kullanıyorum oradan tarattırıyorum karttaki virüsü buluyor ve silme esnasında bir nevi korumaya geçerek kendini ortadan kaldırıyor ve silinemez halede gelebiliyor çok denedim...

silmek istediğimde tamamen ama tamamen koruma altına alıyor bilgisayarı yavaşlatıyor ve donduruyor,solandırmak zorunda kalıyor ya da bekliyorum.

İnternette silinmeyen dosyaları silme proğramları indirdim undelete vs. dosyaları ama silemiyor.

Ben aldım XP cd sini BIOS tan başlattım oradan kartı silip tekrar biçimlendireyim dedim ama maalesef (((SILINEMIYOR))) yazısı ile karşılaştım.

Arkadaşlar lütfen ne yapabilirim cevap gönderin...

Önemli olan benim için kart değil önemli olan kartın içindeki virüsü nasıl silebilmek onu öğrenmek...
    EEEee bu arada karta önem vermiş gibi gözükürüm ama diilim....

lütfen cevaplar arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler....

Not : Kart korumalı değil arkadaşlar...
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozasur -- 30 Mart 2008; 13:22:01 >

• telefon hafızasını ve kart hafızasını ilk aldıgın gün gibi sıfırla eski ayarlarına geri döndür fabrikadan cıkmış gibi olsun
  • kaspersky kapat yalnız kartın içine girmeden biçimlendirmeyi dene büyük ihtimal biçimlendrecektir
  • dorhug İsimli üyeden alıntı ;

telefon hafızasını ve kart hafızasını ilk aldıgın gün gibi sıfırla eski ayarlarına geri döndür fabrikadan cıkmış gibi olsun

Cevap

Arkadaşım onu nasıl yapacağım.

hepsi1lesme16 İsimli üyeden alıntı ;

kaspersky kapat yalnız kartın içine girmeden biçimlendirmeyi dene büyük ihtimal biçimlendrecektir

cevap

Tamam kardeş çok güzel söylüyorsunda maalesef olmuyor kartı biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendirme bitmiyor...

Hem ikincisi ben format cd takarak denedim bile olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozasur -- 30 Mart 2008; 13:29:27 >
  • Orjinalden alıntı: mozasur

[quote=dorhug ] telefon hafızasını ve kart hafızasını ilk aldıgın gün gibi sıfırla eski ayarlarına geri döndür fabrikadan cıkmış gibi olsun

Arkadaşım onu nasıl yapacağım.

[quote=hepsi1lesme16] kaspersky kapat yalnız kartın içine girmeden biçimlendirmeyi dene büyük ihtimal biçimlendrecektir

Tamam kardeş çok güzel söylüyorsunda maalesef olmuyor kartı biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendirme bitmiyor...

bir telefoncuya götür fazla bişeye mal olmaz sanıyorum
  • Kardeş telefoncuya götürdümde oda biçinlenmiyor die cevap verdi

ama sanırım senin söylediğin telefonla birlikte format atmasıdır diil mi ?.....
  • Şu hafıza kartlarını USB disk gibi kullandırtan plastik aparatlar var onlardan edin..internetten herhangibir linux live cd edin(pardus öneririm herzaman elinin altında bulunsun)..live cd ile bilgisayarı aç...sonra usb aparatla beraber hafıza kartını tak..Ne işlem yapmak istiyorsan yap, exe dosyaları linux altında çalışmaz (emülator kullanmadan) hafıza kartı arızalı değilse her türlü taklayı attırırsın
  • PC de olmuyorsa telefonda biçimlendirmeyi dene istersen
  • Telefondan biçimlendirmeyi deneyeceğim

--------------------------------------------------------
    clarion

Şu hafıza kartlarını USB disk gibi kullandırtan plastik aparatlar var onlardan edin..internetten herhangibir linux live cd edin(pardus öneririm herzaman elinin altında bulunsun)..live cd ile bilgisayarı aç...sonra usb aparatla beraber hafıza kartını tak..Ne işlem yapmak istiyorsan yap, exe dosyaları linux altında çalışmaz (emülator kullanmadan) hafıza kartı arızalı değilse her türlü taklayı attırırsın

--------------------------------------------------------

camosur

arkadaşım plastik aparatlar var diyorsun tamamda linux cd neden ..............._?

lütfen biraz daha açıklayıcı olabilir misin ? teşekkürler.....
  • hafıza kartındaki virus, trojan yada herneyse linux altında çalışmaz..yani aktif değildir..üzerine gelip sil dediğinde sendeki gibi naz yapmaz..sil dersin silinir

edit: telefonda biçimlendirmekte hemen hemen aynı şey..ne tür bi telefon kullanıyorsun bilmiyorum ama windows temelli olmadığı sürece sana sorun çıkarmayacaktır..yani biçimlendirme başarılı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 31 Mart 2008; 12:22:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.