Şimdi Ara

Bilgisayarda Video Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum bilgisayardaki bütün videolar word simgesi durumunda. Bilgisayarıma yeni format attım birşeyler eksik fakat ne olduğunu anlayamadım. lütfen yardımcı olurmusunuz ? ilk defa böyle birşele karşılaşıyorum... :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gryclnk -- 21 Ocak 2013; 18:46:55 >

• k lite codec pack yükle ardından videolara sağ tuş birlikte aç de ve wmp yi seç alttadad her zaman bunla oynat seçeneği seçili olsun.
  • bu çözümdense ben orjinali gibi olsun istiyorum. önceden media player simgesi gibi bişe oluyordu. yada mp4 gibi bişe. öyle yaparsam sürekli önerdiğin programla açacak. ben bunu istemiyorum formatımda bişeler eksik olmuş onu çözmeye çalışıyorum ki tekrar aynı hata olmasın. ama en kötü ihtimal dediğinizi uygulamak isterim. tşkrlr yardım için. bu konuda bi önerin var mı acaba ?
  • Arkadaşlar bir çözüm dellendim şu anda bu mewzuya...

Bilgisayarda Video Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

k lite codec pack yükle ardından videolara sağ tuş birlikte aç de ve wmp yi seç alttadad her zaman bunla oynat seçeneği seçili olsun.

tşklr böylede fena olmadı. hatta daha iyi oldu sağol ;) eski haline çözüm bulamasamda bu çözüm hoşuma gitti tekrardan sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.