Şimdi Ara

Bilgisayardaki her şey büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim dizüstünün ekranı çatlamıştı bunu değiştirttim ve geri aldığım da ise bilgisayardaki her şeyin genel olarak büyüdüğünü fark ettim ancak çözemedim. Görünüm küçük simgeler veya ekran çözünürlüğünde ki ayarları denedim ancak sorun çözülmüyor. Bilgisayarı açtığımda hoş geldiniz yazısında bile büyüme var. Bir türlü çözemedim problemi. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.

• Şöyle bir durum olabilir mi ?

Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 12 Haziran 2014; 18:29:27 >

• Orası da daha küçük %100 konumunda. İnternet sayfaları bile büyük duruyor. Ctrl+mause ile küçültüyorum ancak çözünürlükleri bozuluyor. Daha önce pencere olarak oynadığım fm 2014 denediğim de ise ekrana sığmadı resmen ve aynı sıkıntı onda da var.
  • yok mudur anlayan?
  • Sürücüleri kaldırıp yeniden kurun bakalım .

Bide başlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar sağ tık- yönet ordan aygıtlara gel görüntü bağdaştırıcıları devre dışı bırakıp güncelle.
  • naraka kullanıcısına yanıt
    Denetim Masası\Görüntü\Ekran Çözünürlüğü Bu yolu takip et çözünürlüğü artırdıkça her şey küçülecektir!

KOLAY GELSİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 13 Haziran 2014; 13:21:29 >
  • Denedim devre dışı bırak olayını ancak olmadı. Güncellemeler zaten son sürümdeydi. Sanırım en iyisi bu hale getirene götürmem gerekecek.
  • ekran kartı sürücülerini bi güncelle bakalım
  • Hepsi son sürümde
  • Hdmı-Vga Kablosunu Kontrol Et monitöre tam oturuyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlüğü küçültün, işe yarayabilir. Font büyüklüğü ile çözünürlük ters orantılıdır. Font küçülürse çözünürlük artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 14 Haziran 2014; 17:24:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.