Şimdi Ara

Bilgisayardaki sesle mikrofondaki sesi birleştirip kayıt alma/karşı tarafa iletme nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk öncelikle. Günlerden beri kafama takılan bir soru vardı ben de sormak istedim. Bu soru başlıktan da anlaşılabileceği gibi bilgisayardaki sesle mikrofonumdaki sesi birleştirmek istiyorum. Mesela ben sosyal medya uygulamasından arkadaşlarımla konuşurken arkadaşlarıma oynadığım oyunun sesinin ve kendi sesimin gitmesini istiyorum. Bununla ilgi program vs. bilen bir kişi varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

• Arkadaşlar nasıl yapılacağını buldum adımlarıyla:

• Bir sanal miksere ihtiyacımız var; Voicemeeter programını indirmek.
    • Voicemeeter programını kurmak.
    • Windows bilgisayarımızın sağ en alt köşesindeki ses simgesine sağ tıklayarak "Ses Efekti" butonuna basıp çıkan pencereden "Kayıt" menüsünün altındaki "Sterio Mix" ya da "Sterio Karışımı"nı sağ tıklarayak "Etkinleştir" veya buna benzer olan butona basmak.
    • Voicemeeter programının 1. "Hardware İnput" kısımın altındaki "Select device" butonuna basıp "Sterio Mix" ya da "Sterio Karışımı"nı seçmek.
    • 2. "Hardware İnput" kısmının altına gelip "Select device" butonuna basıp kendi mikrofonunuzu seçmek.
    • "Hardware Out" kısmının altına gelip "Select device" butonuna basıp "VoiceMeeter Input (VB-Audio Voi)" veya buna benzer bir cihazı seçmek.
    • Sosyal medya uygulamalarında nasıl kullanıcağım diye sorarsanız o zaman kullanacağınız sosyal medya uygulamasında ses/ses girişi/cihaz ayarları/ses ve görüntü/vb. sekmelerden mikrofon olarak "VoiceMeeter Output (VB-Audio VAIO)" veya buna benzer bir cihazı seçmeniz gerekiyor.

NOT: EĞER KENDİ MASAÜSTÜNÜZÜ KOYARSANIZ VE KULLANDIĞINIZ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI YANKI ENGELLEME MODUNU DESTEKLEMİYORSA YANKI YAPABİLİR. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.