Şimdi Ara

Bilgisayardan anlayana , Yardım. Silinen dosya nasıl geri gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler öncelikle tüm forum arkadaşlarımdan yardım isteyeceğim bir konu var ve bu konuda en iyi siz yardım edersiniz diye düşünüyorum ,
    Benim amcam bir fabrikada bakımcı ( makina ağrızası bakımı , kaynakçı vs. ) olarak çalışıyor ,
    Sorun şu fabrikadaki kazan dairesindeki pc de kazan kayıtları tutuluyormuş vanalarda elektronik bir sistem varmış ne kadar sürede su kaynamış ne kadar sürede su çıkmış hepsi kayıt altına alınıyormuş pc de . ama elemanlar gece vardiyasında uyuduğu için kazanlara bakmıyolarmış , aslında uyumasalar bilgisayar kazanda bi aksilik olduğu zaman hemen yuarı veriyormuş ama bunlar uyuduğu için kazan arızası oluyormuş vanalar bozuluyormuş , bunlar da sabaha yakın bilgisayardaki kayıtları siliyorlarmış ( normal olarak silinmeyen bi tür kayıt ama bunlar çakallık yapıp siliyolar ) .Sabah şef geldiğinde de '' Abi biz hep burdaydık , bak bilgisayar da da kayıtlara hiç arıza yok diyolar '' adam bakıyo kayıtlara harbiden de yok eee haliyle suçları ispatlanmıyo ve amcamlara patlıyo iş hergün vana tamir ediyolarmış, bunun hakkında bana sordu bende sizden yardım istiyorum .

İŞİN ASLI SİLİNEN DOSYA KAYITLARINI NASIL GERİ GETİREBİLİRİZ ?
    araştırmalarıma göre bi kaç program buldum ama pek kullanışlı değil '' Rejuva '' yı pek kullanamadım işe yaramaz .

• İOBİT ADVANCED SYSTEM CARE 8 PROGRAMINI KUR ORDA HEM BİLSİYARII MÜKEMMEL HIZLANDIRIR HEMDE SİLİNEN KURTARICI VAR GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÜSTÜNE GELİP SAĞ TİK SONRA ORDA SİLİNEN KURTARICI OLUR .
  • Yardımcı programlarında işe yarayacağı kesin değil. Silinen verilerin yerine yeni veriler yazılmışsa geri getirilemez.
  • EASEUS Data Recovery Wizard Pro, Easy Recovery Pro, Recover My Files.

Gibi programlar var bunlardan biriyle veya sırayla hepsiyle taratıp bakabilirsin küçük kayıt dosyalarını geri getirir fakat tekrar üstüne yazıldıysa zor
  • Aslında bilgisayarda farklı bir kullanıcı oluşturursan ve buna klasöre erişim sınırı koyarsan silmelerini engellemiş olursun. Silineni aramak yerine engellemek daha doğru olur.
    Şöyle bir video buldum işini görebilir ;
    http://www.youtube.com/watch?v=lbpIbpXPizQ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.