Şimdi Ara

sistem geri yüklemede istediğim tarih yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
35.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı çok açık tutmaktanmı yoksa başka bişeydenmi bilmiyorum habire donuyor sesler taraklı taraklı çıkmaya başlıyor sistem geri yükleme yapayım diyorum bozulduğu günden öncesine bi geri yükleme noktası yok yani 2 hafta öncesine yok mesela nasıl bulabilirim yada oluşturailirim o tarihi araştırdım tarih oluşturmayı ama sadece şimdinin tarihini oluşturmayı öğrendim oda işime yaramaz ben 2-3 hafta öncesine gitmek istiyorum oda yok
     sistem geri yüklemede istediğim tarih yok

gördüğünüz gibi bundan 1 hafta öncesine tarih bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise01 -- 6 Kasım 2012; 12:13:59 >

• diğer geri yükleme noktalarını göstere bas ama sorunlarının sistem geri yüklemeyle çözüleceğini sanmıyorum
    ve 2 hafta öncesinin sistem geri yüklemesininde

"Geri yükleme noktaları Sistem Geri Yükleme için ayrılmış disk alanları doluncaya kadar saklanır. Yeni geri yükleme noktaları oluşturuldukça eskiler silinir. Diskte sistem korumasını (geri yükleme noktaları oluşturan özellik) kapatırsanız, söz konusu diskteki tüm geri yükleme noktaları silinir. Sistem korumasını yeniden açtığınızda yeni geri yükleme noktaları oluşturulur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efepks -- 6 Kasım 2012; 7:58:13 >
  • Sisteme geri yüklemeye ait ne kadar alan atarsanız o kadar geniş bir süre yelpazesinde geri yükleme noktası oluşturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efepks

diğer geri yükleme noktalarını göstere bas ama sorunlarının sistem geri yüklemeyle çözüleceğini sanmıyorum
    ve 2 hafta öncesinin sistem geri yüklemesininde

"Geri yükleme noktaları Sistem Geri Yükleme için ayrılmış disk alanları doluncaya kadar saklanır. Yeni geri yükleme noktaları oluşturuldukça eskiler silinir. Diskte sistem korumasını (geri yükleme noktaları oluşturan özellik) kapatırsanız, söz konusu diskteki tüm geri yükleme noktaları silinir. Sistem korumasını yeniden açtığınızda yeni geri yükleme noktaları oluşturulur."

onuda denedim yine bugün kendim yaptığım noktaya döndürmek istiyor
  • nasıl geri bir tarihe alabiliriz anlatabilirmisiniz?
  • Geri yükleme noktası oluşması için işlem yapıldığından Sistem geri yükleme noktası oluşturması gerekir, eğer yapmaz ise o tarihteki ayaralra geri dönemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunes56

nasıl geri bir tarihe alabiliriz anlatabilirmisiniz?

Arkadasin verdigi listeyi gormek istiyorsan Baslat menusunun arama kismina Sistem Geri Yukleme yazarsan Sistem geri yuklemeye ulasabilirsin. Orada listeden istedigin tarihi secip ileri diyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş Tarihi istediğin zamana al ondan sonra oluştur dene bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.