Şimdi Ara

Bilgisayardan Digitürk izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanırım çözümü olmayan bir sorunum var. Salonda tv'ye bağlı olan bilgisayarımda indirdiğim dizileri izlemek için xbmc kullanıyorum. Aynı zamanda bu program aracılığıyla canlı yayın da izlenebiliyor. Ben de açıkçası sürekli hdmi 1 ve 2 arasında gidip gelmektense acaba digitürk yayınını bilgisayara nasıl aktarabileceğimi merak ediyordum. Bir iki fikir ürettim kafamda ama emin olamadım

1-) Digitürk kartını okuyacak kart oyuculardan bilgisayarlar için olanını almak (varmıdır ki böyle bir şey emin değilim). Fakat digitürkü bağlamaya gelen arkadaş bana kartı taktığı receiver dışında hiç bir kutuda çalışmayacağını söyledi. Bu durumda bilgisayara alacağım aparatta da çalışmaz diye düşünüyorum.

2-) HDMİ in olan bir tv kartı almak ama bunlar daha çok kayıt almak için kullanılıyor sanırım (ps4'te oynadığın oynu kaydetmek için mesela). Hani TV yayını izlemek için kullanan var mı bilmiyorum. Ayrıca bunlar genellikle 200-300 dolar civarındalar gördüğüm kadarıyla ve değmez bence.

Başka bir fikri olan?

• egemenbor E kullanıcısına yanıt
    Digiturk modullu üyelik vermez. Ya kendi cihazı ile uydudan izleyeceksiniz ya da digiturk play'e üye olup internet üzerinden izleyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.