guc kaynagının arkasındaki voltaj ayarı ile mi oynadınız acaba.eger boyle ise ya tum sistemi yaktınız ya da guc kaynagı biraz kaliteli ise sadece guc kaynagını yaktınız.ama tabi surekli kapatıp acmak hdd ye baya zarar vermiştir.telefonla sordugunuz o arkadas sizin guc kaynagını degistirsin anlıyorsa yoksa bilgisayarcıya giderseniz rahat bi 200 den fazla hesap cıkarır.cunku teknik servisten para kazanıyor onlar
voltaj dugmesi ile oynadım dogru 220 walt idi ve ben onu 135 e (sayılar tahmini) indirdim...Parcaları toplama aldım ama her parcanın ayrı ayrı garantisi var orayı aramayı dusunuyorum...
Telden sordugum arkadas bana güc kaynagını yakmıssındır 25-30 milyonluk bir parca dedi...
Birde bilgisayarım ayrı olarak bir güc kaynagı daha var acaba durum cok mu kötü
Bence sen o arkadaşı bir daha arama.. 25-30 milyonluk PSU kullanır onu da 220Volt'tan 110Volta indirirsen uçar tabi. Bilgisayarcıya gidip "yeni psu taktırcam" de. PSU'yu taksın (400Watt'tan az olmasın) açılırsa ne ala, açılmazsa saf ayaklarına yatıp "aaa neden olmadı?" de herif şaşalasın. Hiç yaktım maktım deme. Siz buna bişey mi yaptınız diye sorarsa renk verme "valla kardeşim oynadı açılmadı sonra bildiğim kadarıyla bir sorunu yoktu" de. Uğraşsın biraz. Yaktım dersen kafadan ittirebilir yeni parçaları. Belki bişey olmamıştır anakarta falan...
bilgisayarımdan duman çıkarsa ilk sana danışacağım
ii atlatmışsın.Küçücük bir sorun
gecmiş olsun aynı sorun arkadasımn da bilgisayarının basına geldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme